Jasné a zrozumiteľné! Váš vzťah dlhšie nevydrží

Cítite, že váš vzťah sa zmenil. A poriadne. Nesmejete sa, ani netúžite dodržať sľuby. Tu sú znamenia blížiaceho sa rozchodu.

31.07.2016 17:00
vzťah, komplikovaný vzťah, rozchod Foto:
Váš vzťah je odsúdený na zánik.
debata

Vaše sľuby neberiete vážne

Sklamete ho? Alebo on vás? Už to nie je žiadna tragédia. Sľúbite čokoľvek a nad plnením vašich slov sa nijako nezamýšľate. Nie je spoľahnutie ani na vás, ani na neho. Stačí mávnuť rukou a všetko je preč… Ani jeden z vás sa nad tým už nezamýšľa. Nesmúti, ani sa nehnevá. Zostali ste už len apatickí. Obaja.

„Frčíte“ na mnohých kompromisoch

Vzťah ste si predstavovali celkom inak. Ale vyskladali ste si ho z množstva ústupkov, ktoré ste obaja robili. A teraz vás dobiehajú. Trápi vás večná naspokojnosť, zožiera vás a je jasné, že dlhodobo to takto nepôjde. Obaja ste zľavili zo svojich požiadaviek tak veľm, že sa vám vysnívaný „život“ rozpadol pred očami.

Zábava? Kdeže!

Vtip z jeho úst? Hurónsky smiech zo spálne? Ironické poznámky plné dvojzmyslov… To bolo kedysi! Dnes je vaša konverzácia priamočiara, vecná a bez akýchkoľvek veselých momentov. Nielenže sa spolu nezabávate, ale už sa ani nesmejete. Akosi nemáte na čom, ani jeden na žiadne žarty nemá náladu. A chuť rozosmiať parneta už nie je to, na čom vám záleží. Kedysi to bolo predsa celkom iné…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #zábava #znamenia #sľuby

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....