Jeho najobľúbenejšou polohou je misionár? Čo to pre vás znamená?

Nič nie je stratené! Váš nový partner môže byť z vás len nervózny.

26.07.2016 13:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Nuda v posteli? Tak to zmeňte.
debata

Táto poloha je absolútna klasika, ktorá do postele patrí. Pre niekoho maximálne pohodlná a vzrušujúca, pre iného nuda najvyššieho stupňa. Ak váš nový partner uprednostňuje práve túto sexuálnu polohu, prezrádza to o ňom nasledovné:

Napriek tomu, že pri tejto polohe už nevymyslíte nič nové, váš partner nemusí hneď patriť medzi nudné a nezaujímavé typy. Môže byť počas vašich sexuálnych začiatkov len nervózny a neistý a tak by mal rád veci pod kontrolou. Navyše, pri tejto polohe mu pohľad do vašej tváre prezradí, čo cítite a ako si sex s ním užívate. Takže je to typ, ktorý sa zameria na vaše potešenie. Takisto táto poloha poskytuje romantické spojenie počas milovania, čo naznačuje, že váš drahý je zameraný práve takto. Misionár je len začiatok a necháva všetky ďalšie možnosti otvorené.

Predísť sklamaniu z nudného a nekonečného misionára môžete aj vy. Vezmite sexuálne radovánky do vlastných rúk a po misionárovi navigujte partnera iným smerom. Muži milujú aktívne ženy a tak mu naznačte, ktorým smerom sa v posteli vydať tak, aby ste boli spokojní obaja.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #posteľ #poloha #misionár

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...