Ideálny počet bývalých pred vstupom do vzťahu? U žien a mužov sa líši

Dvaja sú vraj málo, ale viac ako dvadsať asi priveľa. Ideálny počet partnerov, s ktorými ste mali intímne skúsenosti, skúmal nedávno prieskum známej britskej webovej stránky Superdrug.

25.07.2016 17:00
letná láska - príbeh - píšte príbehy o letnej... Foto:
Ideálny počet partnerov za život? Pri sedmičke vraj treba skončiť.
debata

Z výsledkov vyplynulo, že pokiaľ chcete vstúpiť do vážneho vzťahu, mali by ste mať za sebou nejaké predchádzajúce partnerské spojenia. Ich počet by však nemal byť príliš vysoký. Otázka v prieskume znela, pri akom počte bývalých partnerov už začínate považovať osobu za promiskuitnú. Ženy označili za toto číslo 15. Viac ako pätnástka sexuálnych expartneriek už podľa nich robí z muža sukničkára. Muži k ženám boli zhovievaví o trošičku menej. Dopriali im číslo 14. Po ňom už začínajú vnímať ženu ako promiskuitnú.

Ešte nižšie však boli výsledky pri otázke, aký počet partnerov počas života považujete za ideálny. Obe pohlavia sa pohybovali okolo čísla 7. Vzhľadom na fakt, že dnešná doba praje rýchlym vzťahom a striedaniu partnerov, sa tieto čísla môžu javiť priam ako „staromódne“.

Prekvapením tiež bolo, že účastníci online prieskumu tvrdili, že počas svojho dovtedajšieho života sa zblížili v priemere so siedmimi partnermi. Tým pádom mnohí z nich akoby hovorili, že toho aktuálneho považujú za vyvoleného a posledného.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prieskum #muž #žena #partner #počet

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...