Sex počas horúčav. Nevzdávajte sa ho, iba osviežte!

Na romantiku pri krbe, alebo vystrájanie pod perinou môžete v lete okamžite zabudnúť. Potiť sa v posteli nie je dvakrát príjemné. Horúčava zvádza zmeniť „zimné“ spôsoby a nezaspať na starých zvykoch.

22.07.2016 16:40
Sex tipy pre nezbedné Foto:
Horúce počasie ponúka príležitosť pre experimenty.
debata

Skúste vodu

Pokiaľ nemáte v spálni výkonnú klimatizáciu, rozhodne si v perinách divoký sex neužijete. Viac sa spotíte, ako poláskate. Skúste nežné láskanie pod sprchou alebo vo vani. Milovanie môžete prežiť priamo v kúpeľmi, prípadne sa len jemne osušte a presuňte do spálne. Vlhká pokožka vás bude oboch príjemne chladiť a vy sa pomilujete do sýtosti, kým vás opäť ovládne horúčava.

Otvorte okná aj myšlienky

Sex pri otvorenom okne je interiér s nádychom exteriéru. Prináša pocit, že je to predsa o niečo odvážnejšie milovanie, ako keď ste zavretí v spálni, hoci ste stále v bezpečí štyroch stien. Je to také zoznamovanie sa so situáciou, keď vaše stony môže niekto začuť a zároveň je veľmi príjemné, ak vám vánok z vonka osviežuje pokožku a suší pot.

Zájdite do lesa

V lese je dokonalá klíma aj v lete. Ak ste ochotní zniesť hmyz, ktorý môže okolo vás poletovať, sex postojačky je podľa znalcov najlepší, ak sa opiera žena o peň stromu. Podľa ezoterikov je to dvojitá dávna energie a pre tých ostatných len skvelé letné osvieženie prechádzky pomedzi stromy.

Pomôžte si ľadom

Pustiť si na kríže klimatizáciu skutočne nie je vhodné riešenie. Zachladenie nahého tela môže spôsobiť seknutia, ochorenia aj zápaly. Čiastkové ochladenie ľadom nič nepokazí, je v lete dokonalým spestrením vášnivých hier. Doneste si do vedierka zásobu ľadu a pokojne ním môžete aj obkolesiť fľašu šampanského. Skúste odvážnejšie hladkanie poprsia ľadovými kockami, masáž bradaviek a partnerovho penisu. Z vody si starosti nerobte, v lete všetko rýchlo vyschne. Sex s ľadom je krásny, vzrušujúci a niekedy romantickejší, ako túlenie sa pred krbom v zimný večer.

Zviazanie bikinami

Ideálne na vášnivé dovolenkové scenáre, keď sa vrátite z pláže. Ešte vlhké plavky použite na zviazanie partnera, alebo upevnenie jeho rúk prípadne penisu. Vlhké plavky sú chladné, ale vedia zároveň priadne rozpáliť. Skúste si s nimi užiť dobrý sex ešte pred tým, ako ich dáte vysušiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ochladenie #láska #sex #horúčava #trik

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...