Tajomné praktiky pri orálnom sexe, ktoré z vás spravia posteľnú bohyňu

Vziať penis do pusy a pätnásť minúť ho cmúľať je všetko možné len nie zábava. Ani pre ženu, ani pre partnera.

16.07.2016 14:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Pri láskaní ústami sú výnimky porušujúce platné pravidlá a robia sex krajším.
debata (1)

Dobrý orál potrebuje pár drobností, ktoré rozhodnú o tom, či to bude u vás obľúbená technika, alebo ostane na periférii záujmu.

Návnada pusou

Vezmite do pusy celý partnerov penis. Že to nejde? Možno nie, keď má erekciu ako skala, ale keď je ešte len vo fáze narastajúceho vzrušenia, máte priestor. Muži milujú, ak im obopnete celú úd a pomalou masážou perami a jazykom ho postavíte do pozoru. Nebude to dlhé, nudné, ale krásne erotické a máte príjemný úvod intímneho láskania.

Viac jazyk ako pery

Ak sa chcete učiť orál z porno filmov, je to rovnako účinné ako sa pýtať na vhodnú techniku starej maty. Všade vidíte v hlavnej úlohe pery, ale skutočné tajomstvo pekného zážitku skrýva jazyk. Ten použite aj na dráždenie uzdičky, žaluďa, ale hlavne nezabudnite na miešok. Ten viete pomocou jazyka jemne a rozkošnícky premasírovať. Myslíte na toto miesto, keď budete chcieť najbližšie partnera potešiť ústami.

Jemné čili

Zuby sa pri láskaní ústami nepoužívajú. To je zásada číslo jedna. No výnimky sú na to, aby porušovali platné pravidlá a robili svet sexu krajším. Preto partner ocení, ak pri hlbokom zasunutí penisu vysuniete zuby a jemne sa nimi dotknete tela penisu. Nechodíte nimi po pokožke, ani príliš nehryziete. Len naznačíte, že ich máte, jemne nimi naznačíte iné pocity, na aké je partner zvyknutý a nesmierne ho takéto oživenie poteší.

Technika vysávača

Nie je rozhodujúce, koľkokrát prejdete partnerovi po penise parami, ale ako silný podtlak vytvoríte. Pocit, že ho chcete do seba nasať je pre neho omnoho príjemnejší, ako iba kĺzanie hore a dole. Koniec koncov poznáte to podľa seba. Aj pre ženu je zaujímavejšie, ak je muž pri vnikaní kreatívnejší a nie je to len dnu a von. Tak to majú radi aj páni.

Čarovné ruky

Čo s nimi, keď je pusa v plnej akcii? Rozhodne nepoložiť vedľa tela. Pomáhanie si rukami pri dráždení penisu muži pokladajú za „fejkovanie“ pôžitku, no ocenia ich ako masáž prostaty, pri láskaní stehien a masáži sedacieho svalu. Tým vyšperkujte orálny sex do dokonalosti a v oblasti pôžitku predbehnete všetky, ktoré tieto triky neovládajú.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #orgazmus #orálny sex #láskanie #sexuálne techniky

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...