Kedy je najvhodnejší čas na dosiahnutie orgazmu?

Biorytmy ľudského tela vedia, kedy je najideálnejší čas vstávať, jesť aj spať. Ako je to však s orgazmom? Aj tu existujú časy, kedy ho dosiahnete lepšie ako inokedy.

15.07.2016 07:00
muž, žena, láska, sex, spánok, posteľ, láska,... Foto:
Ak máte problémy s dosahovaním orgazmu, trénujte počas sobotných rán.
debata

Nie je to šťastná hodinka

Naše telo pracuje vo fázach, ktoré ovplyvňuje mesiac, západy a východy slnka, ale aj počasie, tlak vzduchu a ďalšie faktory. Hoci sa hovorí, že spánok je najkvalitnejší do polnoci, raňajkovať treba do deviatej, orgazmus našťastie nemá len jedno obdobie, kedy ho môžete dosiahnuť v plnej kvalite. Počas dňa sa vystrieda niekoľko ideálnych chvíľ a niektorým môžete aj pomôcť.

Ráno

Po zobudení je testosterón u mužov aj žien na najvyššej úrovni z celého dňa. Mužskej populácii spôsobuje známu rannú erekciu a v ženách vyvoláva neochvejnú túžbu po láskaní a milovaní. Ak ju počúvnete, vaše telo je v tom momente pripravené nemyslieť na starosti, problémy a je vyladené na potešenie. Ak túžbu prekryjete očakávaniami dňa, stratí sa aj možnosť na krásne ráno. Ak máte problémy s dosahovaním orgazmu, určite trénujte počas sobotných rán.

14. deň menštruačného cyklu

Ženský organizmus je malý vesmír a preto treba zohľadniť aj jeho vlastné pochody. Nedávne štúdie ukázali, že na 14. deň cyklu, teda v jeho presnej polovici, je klitoris ženy v porovnaní s inými dňami v mesiaci väčší až o 20%. Najviac žien pritom dosahuje klitoriálny orgazmus a preto si každá vie zrátať, čo tento deň pre jej potešenie znamená.

Po cvičení

Pri cvičení bije srdce ako zvon a zvyšuje prekrvenie tela. Jedna zo štúdií univerzity v Austine podrobila testu ženy, ktoré dvadsať minút bicyklovali. Zistenia ukázali, že prietok krvi v oblasti genitálií bol vyšší až o 169%. Vďaka tomu mali citlivejší nielen klitoris, ale celú oblasť vagíny. Preto im milovanie prinášalo zvýšenú pôžitok, vrátane rýchlejšieho a kvalitnejšieho orgazmu.

Keď urobíte niečo bláznivé

Snažiť sa o orgazmus stále v rovnakej polohe a na rovnakom mieste je zbytočná strata času. Najviac žien sa podarilo dosiahnuť orgazmus pri bláznivej sexuálnej skúsenosti. To znamená, že posteľ vymenili za exteriér, spálňu napríklad za kúpeľňu, alebo kuchynskú linku. Ak sa odhodláte na netradičný sex, zvýšite adrenalín a začnete byť viac spontánna, je to ideálny čas na dosiahnutie vyvrcholenia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #orgazmus #sexuálne techniky

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....