Dotyky, ktoré musíte skúsiť. Vylepšia potešenie pri sexe

Milovanie nie je len o súloži, o divokom prirážaní a čo najhlbších vniknutiach. Ide o kolekciu milostných dotykov, ktoré zo samotného aktu spravia dokonalý zážitok.

14.07.2016 17:00
masáž, dotyky, ruky Foto:
Masáž zvyšuje pôžitok z telesného kontaktu.
debata

Ak chcete viac pôžitku ako prináša len pohyb dnu a von, zamerajte sa na vzájomnosť a viac telesného kontaktu.

Použite nechty

Muži ich na ženách zbožňujú. Všímajú si ich a niektorí sú na ne výslovne zaťažení. Nepoužiť ich pri milovaní by bola večná škoda. Nielen pre muža. Partnera poteší iný prístup, ak okrem hladkania bruškami prstov použijete aj o niečo drsnejší spôsob hladkania a zároveň aj pre partnerku je tento spôsob aktivity zaujímavý. Veď tak trochu škriabete ako mača a hráte sa s milencom ako s myšou. Muži uvítajú škrabkanie nielen na chrbte, ale aj na pohlavnom úde pri orálnom sexe, či na zadku pri misionárovi. Ak ho potešíte, aj on sa revanšuje aktivitou.

Masáž hrudníka

Iba málo dvojíc pri sexe aplikuje potešenie z masírovania hrude. Vrhnúť sa na seba je jednoduché, ale vzájomná masáž aktivuje sexuálnu energiu a celé láskanie dostane úplne inú úroveň. Posaďte sa oproti sebe nahí, vezmite si trochu masážneho gélu a dajte sa do stimulácie. Mužov fascinuje hra so ženskými prsiami a pre vás bude rovnako vzrušujúce dotýkať sa mužnej hrude. Úsmevy, objatia aj návaly vzrušenia sú samozrejme dovolené. Uvidíte, ako takáto maličkosť zlepší sexuálny zážitok.

Útok na zadok

Majú to rady ako ženy, tak aj muži. Pri milovaní v klasickej misionárskej polohe chyťte partnera za zadok. Nebojte sa pritom pohnúť aj hlbšie a jemne mu dráždiť aspoň občas análny otvor prstami. Vzdychy vám naznačia, že ste sa vydali správnou cestou. Nebojte sa ani ruky partnera zaviesť na vašu zadnicu. Zabudnite na vyrážky, fľaky aj celulitídu. Na zadku je množstvo nervových zakončení, ktoré napríklad jazdeckú polohu priam katapultujú do inej úrovne.

Venujte sa stehnám

Hoci sú muži a ženy úplne odlišní, je zaujímavé sledovať, ako dobre im robí práve dotyk na rovnakých miestach. Opomínanou časťou tela je vnútorná strana stehien. Nie je nič krajšie, ako počas predohry prebehnúť po tejto zóne. Pri orálnom sexe hladkajte stehná partnera zozadu aj z vnútra: Pri zmene garde ho tiež zaveďte rukami na miesta nad kolenami. Aj pre vás to bude vylepšenie rozkoše bez ohľadu na polohu, v ktorej túto masáž aplikujete.

Masáž za ušami

O čarovnom prínose ušného lalôčika vieme. No skúste vzájomnú stimuláciu miest za ušami a na zadnej strane krku. Zreničky sa obom pri týchto dotykoch výdatne rozšíria a sex si významne obohatíte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #vášeň #dotyky #masáž #sexuálne techniky

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...