Ste nespokojná so sexom? Dôsledky sa prejavia na zdraví aj rodine!

Málo uspokojenia v posteli nie je iba o predstieraní a neskoršom onanovaní v kúpeľni. Pokiaľ neprežívate tie najkrajšie milostné chvíle s partnerom, odrazí sa to na vašom vzťahu, zdraví aj línii.

12.07.2016 17:00
manželstvo, vzťah, problém Foto:
Depresia z neuspokojenia sa prejaví aj poklesom sebavedomia.
debata

Psychológovia čoraz častejšie poukazujú na to, že sex v našich životoch neslúži zďaleka len na rozmnožovanie.

Jedenie

Sex a jedlo aktivujú v mozgu takmer identické centrá rozkoše. Rozkoš v našom živote potrebuje každý a ak ju neprežijete v posteli, tak telo si vyžiada o pochúťku navyše, dva koláče miesto jedného, zmrzlinu, čokoládu, čokoľvek, aby ste si povedali mňam. Kompenzácia sexu jedlom má však neblahé dôsledky na líniu aj zdravie. Preto opatrne, ak budete hovoriť, že vám sex nechýba a radšej si dáte dobrý krémeš. Všetko sa to začína tým, že nemáte pravidelný orgazmus.

Workoholizmus

Je to diagnóza a dnes už nič neobvyklé, ak aj ženy strhnú budovanie kariéry na svoju stranu. Enormné pracovné nasadenie môže byť dôsledkom, že vás to večer do postele neťahá. Veď aj tak často zažívate viac potešenia nad dobre vykonanou prácou ako pri milovaní s partnerom. Preto je voľba trávenia večera jasná.

Depresie

Otázkami sa začnete trápiť aj sama. Na pretrase je zrazu výčitka, čo robíte zle, prečo vás partner nedokáže uspokojiť. K milovaniu získavate odpor, samú seba si prestávate vážiť a skúmať, čo je s vami zle. Pritom to vôbec nemusí byť problém na strane ženy. Lenže depresia z neuspokojenia sa pretavuje aj do menšej dôvery vo vzťahu k iným, poklesu sebavedomia a to sa dotkne nielen postele, ale aj bežného života.

Chuť po obdive

Depresiu môže striedať túžba byť obdivovanou, prípadne rovno potreba skúsiť, že iný chlap by dokázal s vašim telom spraviť divy. Preto mnoho žien skúša koketné správanie, prehlbuje výstrihy a skracuje sukne. Ruka v ruke s tým ide aj koniec príjemnej pohody vo vzťahu, keď vaše podvedomie vyhodnotí partnera ako pána nesprávneho. Áno, mnoho žien si nájde kvôli neuspokojeniu aj milenca, ktorý im dá nielen orgazmus, obdiv, ale aj opätovný pocit plnohodnotnej ženy. Preto ak sa takémuto scenáru chcete vyhnúť, popracujte na partnerskom šťastie spoločne. Kým sa dá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #depresia #obdiv #orgazmus #nespokojnosť #prejedanie sa

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...