Toto sú najnevernejší muži! Pozor, ak s niektorým žijete!

Vyberať si muža podľa povolania sa zdalo byť doménou zlatokopiek. No spýtať sa na partnerovo povolanie by mali aj ženy, ktorým záleží na vernosti.

10.07.2016 14:00
muž, úsmev, telefonovanie, sexi Foto:
Ktorý muž je pre vzťah ten pravý?
debata

Nič netreba zovšeobecňovať, ale história aj prax nás učí, že niektorí muži majú skrátka k bokovkám bližšie ako ostatní.

Umelci

Pozerajú sa na svet inými očami. Nič im nehovorí konvencia, stereotyp, hľadajú múzu, inšpiráciu a potešenie. Ich myšlienkam vládne slobodný duch a tak máloktorý umelec dokáže byť tvorivo kreatívny a pritom žiť dvadsať rokov usporiadaným rodinným životom. Existujú výnimky, ale ak žijete s umelcom, tak treba zvýšiť ostražitosť. Dejiny učia, že práve umelci mali najväčšie skony k promiskuite.

Barmani

Každý večer plný podnik slečien, ktorým nalieva. No a vieme, čo so ženami robí alkohol. Barman má výhodu, že ak je dobrý vo svojom remesle, baby si ho rady všimnú, poklebetia a dokonca pijú za svoje. No a barman tiež nie je z ocele, tobôž nie, ak mu stuhne prirodzenie. Mnoho slečien má aférku s barmanom a mnoho tých čo chodia s barmanom netušia, že aj s tým ich.

Informatici

Už to dávno nie sú okuliarnatí outsideri, ale v súčasnosti najlepšie platení zamestnanci, čo z nich automaticky robí skvelé objekty ženského záujmu. Navyše sú odborníci na počítače, vyznajú sa v sociálnych sieťach aj balení žien na diaľku. To z nich robí nielen expertov na počítačový jazyk, ale aj na jednorazový sex.

Manažéri

Sú to muži, ktorí dnes prezentujú lovcov z pralesa, akurát miesto mamutov lovia peniaze. Sú to alfa samci s jasným cieľom, motiváciou a chuťou vždy dosiahnuť, čo si zaumienia. Je pre nich charakteristické vysoké pracovné nasadenie, čo si najradšej kompenzujú medzi ženskými nohami. Zvádzať ženy je pre ne skoro rovnako príťažlivá hra, ako získavanie nových zákaziek a úspešné dolovanie peňazí. Muži zameraní na úspech ho chcú mať aj u žien. Často nie len u jednej.

Lekári

Človek je pre nich viac telo ako duša a z toho vyplýva aj túžba po telesnom pôžitku. Navyše mnohým lekárom sa pacientky radi odvďačia a keďže fľaše ani bonboniéry už nefrčia, nepohrdnú odvďačujúcim sexom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #povolanie #partner #milenec #barman #umelec #manažér #vernosť

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...