Čo robiť, aby vám muž neodolal?

Ako ho zvádzať, zabezpečiť si jeho pozornosť a dostať ho tam, kam chcete? Stačí pár trikov a muž vám neodolá. Naučte sa ich a využite vo svoj prospech.

11.07.2016 11:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Prebuďte jeho túžby.
debata

Je jasné, že sa mu musíte páčiť a prvotná iskra už preskočila. Váš sexepíl je polovicou úspechu. Ak ho však vystavíte všetok naraz, jeho záujem bude mať krátke trvanie. Buďte prezieravá a predvádzajte sa na počkanie. Dnes čosi, zajtra tiež… Každý deň mu ponúknite na sebe čosi iné a očarujúce. Raz mu ukážte sexi nohy v šortkách, potom rozpustené vlasy padajúce na plecia v romantickom tope… K tomu sa nezabudnite tváriť tak trocha nedobytne a tajomne.

Aj toto štádium „zvádzania“ však musí mať svoje vyvrcholenie. Odhadnúť ten správny čas, kedy mu povedať „áno“, chce trocha skúseností. Ani nie priveľmi skoro, na druhej strane ani „naťahovanie“ do nekonečna by sa mu nemuselo páčiť. Ak vám volá aj píše, dožadujete sa ďalšieho stretnutia chce byť s vami akosi „konštantne“ je ten správny čas podĺahnúť.

A čo potom? Opäť musíte byť šikovná. Po vášnivej noci ho nechajte chvíľu tak a hrajte nedobytnú. Opäť vybičujte jeho túžby na maximum, nájdite spôsob, ako si ho na chvíľu držať od tela. Tajomstvo či hrozba prípadného soka, ktorého len tak mimochodom spomeniete, môže byť preňho tým správnym spúšťačom, aby sa začal snažiť ešte o čosi viac.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vášeň #túžba #posteľ #zvádzanie

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...