Vieme, kde si muži najradšej užívajú sex! Skúste vymeniť posteľ za...

Posteľ je najvyužívanejšie miesto na erotické hry. Hoci je pohodlná aj bezpečná, práve jej obvyklosť už mužom začína liezť mierne na nervy. Skúste zmenu.

07.07.2016 13:00
láska, láskanie, sprcha Foto:
V sprche má muž možnosť hrať sa so ženským telom pri umývaní.
debata (1)

Ulahodíte mužským predstavám a zažijete nové polohy aj zážitky, ktoré rozhodne nebudú na škodu.

Príroda

Na treťom mieste v obľúbenosti je príroda. Dôvod je jasný, mať sex naturálny, živočíšny, neviazaný a nečakaný je veľmi atraktívne. Plus muža lovca stimuluje nielen prostredie, ale aj možnosť mierneho odhalenia. Podľa Kanadskej rady pre sexuálnu informovanosť a vzdelávanie je príroda počas letných mesiacov miestom, na ktorom takmer každému mužovi napadne, aby pomiloval partnerku. Treba priznať, že spojiť turistiku a pekné výhľady s rozkošou je len navrstvenie pôžitkov z výletu.

Kuchyňa

Približne polovica mužov sa pri výbere dokonalého miesta na sex rozhodla pre kuchyňu. Presvedčenie, že láska ide cez žalúdok tak opäť dostáva za pravdu. Najatraktívnejšie bolo pre mužov prehovoriť na sex polovičku počas varenia. Iba ju vysadiť na kuchynskú linku, prípadne jedálenský stôl a užiť si rýchlovku. V lete mnoho žien rado varí bez nohavičiek a tak si muži prídu na svoje.

Jednotkou je sprcha

Až 76% mužov sa vyjadrilo, že najradšej sa oddávajú sexuálnym aktivitám v sprche. Počas leta dokonca každý túži po radovánkach v kúpeľni. Muži milujú sex postojačky a nesmierne ich vzrušujú kvapky vody na ženskom tele. Asi rovnako ako podväzky a vysoké podpätky. Ak chcete spraviť partnerovi radosť, šup s ním pod sprchu. Sex vo vani už takú obľubu nezískal. Možno aj táto štatistika vám poradí, na čo v záujme sexuálneho šťastia vsadiť pri zariaďovaní kúpeľne.

Prečo sex v sprche?

Dôvodov je niekoľko. Medzi najčastejšie udávané je možnosť hrať sa so ženským telom pri umývaní. Sprcha zamedzuje poteniu, čo je vítaný letný bonus. Zároveň muži uviedli medzi dôvodmi aj možnosť vyskúšať praktiky pissingu, teda močenia, ktorá tiež patrí k lákavým zážitkom. V sprche je priestor na množstvo sexuálnych polôh a po sexe netreba nikam odchádzať, stačí sa len „dosprchovať“.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #sprcha #sexuálne polohy #vášeň #erotika #posteľ

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...