Čo ženy na single živote milujú a čo nenávidia?

Patríte do kategórie single? Ako sa stotožňujete s nasledujúcimi odpoveďami žien?

06.07.2016 17:00
single žena, šťastná žena, usmiata žena Foto:
Ste single?
debata

3287 žien sa zapojilo do ankety magazínu Women's Health. Odpovedali v nej na otázky týkajúce sa single života. Čo im vyhovuje a čo naopak, práve „nemusia“.

Viac ako tri roky – to je priemerné obdobie, počas ktorého sú ženy zvyčajne single. Na otázku, čo sa im na ich single živote páči najviac, odpovedali takto: 80-tim percentám žien sa páči fakt, že majú viac času pre seba a svoje záľuby. 40-tim percentám žien sa najviac páči skutočnosť, že môžu vo väčšej miere flirtovať a užívať si sex bez záväzkov. 37 percentám žien sa páči, že sa nemusia hádať s partnerom kvôli hlúpostiam. 32 percent vidí ako výhodu takéhoto života aj to, že sa môžu sústrediť na svoju kariéru.

A nasledovali otázky v kategórii, čo sa im na single živote nepáči. Až 75 percent žien odpovedalo, že im najviac chýba pocit, že sú milované. 69 percent postráda najmä vzájomnosť s ďalším človekom. Aj nedostatok sexu je v hre a ako problém ho uvádza 53 percent single žien. Pomoc muža pri domácich prácach, ako napríklad pri oprave spotrebičov, chýba 31 percentám žien.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #single #výhoda #nevýhoda

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....