Dostal vás nový chlap, kam chcel?

Poznáte ten pocit, kedy sa vo vás prebúdza láska k novému mužovi? Snívate dňom i nocou, vznášate sa meter nad zemou a svet je celý trblietavý. Nič nie je problém, všetko sa podarí. Ale...

06.07.2016 09:30
stretnutie, rande, jednorazovka Foto:
Už vás opantal?
debata

Pozor! On nemusí byť až taký „mimo“ ako vy. Pozná zopár trikov, ktoré mu dosiaľ výborne fungovali. A teraz si ch overuje na vás. Ako zistíte, že on sa iba hrá, zatiaľ čo vy už plánujete svadbu a deti?

Raz áno, raz nie

Jeden deň by vám zniesol modré z neba. Je s ním úžasne, prekvapuje vás, stále je pozorný a túžiaci. O deň príde zlom. Čakáte na jeho telefonát, on nič. Ak sa po hodinách čakania ozve, je odmeraný a má veľa práce. O deň nato je zasa „na zjedenie“… Vie, ako to chodí, ako zariadiť, aby ste po ňom túžili. A dovolili mu všetko.

Odkladá sex

Nenechajte sa zmiasť. To, že vám odoláva, je z jeho strany opäť premyslená hra. Neprijíma pozvanie k vám domov, drží si svoju tvár, vo vašich očiach sa správa ako džentlmen. Už sa vám čosi nezdá, keď na tretie pozvanie k vám domov opäťovne odpovedá, nie, ďakujem. Máte pravdu. Je celkom možné, že nie ste jedinou ženou v jeho hľadáčiku a sex mu tak, prirodzene, veľmi nechýba. Ale vám áno…

Ona je iba kamarátka

Zariadi to tak, že túžite oňho bojovať. Raz spomenie tú, potom inú. Ale prízvukuje, že všetko sú to iba jeho kamarátky, vážny vzťah nemá. Spozorniete. A snažíte sa o to viac. Ležíte mu doslova pri nohách a ste ochotná odpustiť mu čokoľvek. A keď opäť spomenie inú ženu? To vás len „naštaruje“ a v duchu si poviete: „Ja budem lepšia“. A kto z toho ťaží najviac?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #muž #partner #žiarlivosť #kamarátka #hra

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...