Päť vecí, ktoré by mala žena vedieť o mužovi. Ak s ním chce vydržať!

Porozumenie je základ fungujúceho vzťahu. S mužmi je to však niekedy poriadne komplikované. Skúste pochopiť ich myslenie, skutky a túžby. Žiť s nimi sa vám bude omnoho lepšie, ako keď sa iba spoľahnete na šiesty zmysel.

25.06.2016 17:02
brada, muž, žena, dvojica, pár Foto:
Poznajte muža čo najlepšie.
debata

Skutky miesto slov

Ženy si potrpia na sladké reči a vyznania, pre mužov sú dôležité skutky. Preto tak trvajú na očividných prejavoch lásky. Navyše nemajú radi, ak sa domnievate, čo by ich spravilo šťastnými a rozhodujete za nich. Vtedy sú skutočne vytočení. Omnoho viac, ako keď sa rovno spýtate a partner z mosta do prosta odpovie. Bez žiadnych prekvapení.

Vyžadujú rešpekt

Muž potrebuje cítiť, že ho rešpektujete. Že je hlava rodiny a hoci si delíte prácu, zodpovednosť a možno aj príjmy na polovicu, musí existovať oblasť, v ktorej bude neobmedzeným pánom a vy budete jeho slovo rešpektovať ako bibliu. Ak pocítia rešpekt z vašej strany, aj oni budú rešpektovať vás. Tak isto aj hranice vzťahu, ktoré si neželáte aby prekračoval.

Potrebujú pofúkať

Aj najdrsnejší chlap v sebe nosí dieťa a citlivú bytosť. Nikto nedokáže mať pokrovú tvár celý život a vyžarovať neochvejné hrdinstvo. Je dobré vedieť, že aj muž môže mať slzy na krajíčku a vtedy nie je na mieste zosmiešňovanie, skôr nutnosť podať vreckovku a darovať láskyplné objatie.

Majú výberový sluch

Štúdie ukazujú, že muži počúvajú partnerky selektívne. Ak sa zvrtne reč na vzťahy, partnerstvo, lásku, vnímajú na pol ucha a mysľou sú inde. No ak nadhodíte produktívne témy vrátane konkrétnych plánov, realizácií, noviniek, sú samé ucho. Ak chcete, aby vás počúval, zahrajte mu na strunku, inak to bude stále len o strieľaní slov naprázdno.

Sex nie je len sex

Muži síce oceňujú sex, vyžadujú ho a chcú si ho užiť, ale pozor, nie je sex ako sex. Potrebujú vášeň, zmenu a zápal zo strany partnerky. Preto sa mnoho žien sťažuje, že ich partner podvedie aj vtedy, ak mu málokedy povedali nie. Pre muža je súlož so stabilnou partnerkou bez vášne omnoho menej zaujímavá ako sex za peniaze. Pozor na to, keď budete chcieť chápať mužove erotické chute.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #muž #žena #pohlavie #znak #vlastnosť #päť #vedieť

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...