Ručné práce dokážu divy! Ako uspokojiť muža správnymi dotykmi

Keď sa zvrtne reč na sex, zväčša sa nám v mysli vybaví sexuálny styk. Čoraz častejšie k nemu pribúda orálne uspokojovanie, alebo experimenty s análnymi technikami. Ale čo stará dobrá "ručná" práca?

12.06.2016 16:05
sex, láska, objatie Foto:
Uspokojenie rukou môže mužovi priniesť množstvo slasti.
debata (1)

Aj vy máte pocit, že to je technika vhodná tak akurát do študentských čias? Omyl. Uspokojiť rukou môže priniesť rovnako intenzívne potešenie. A niektorí muži si ho dokážu skutočne vychutnať. Problém akurát je, že ženy často nevedia, ako na to.

Stačí však pár trikov a do vašich posteľových radovánok môžete zaradiť aj netradičnú „ručnú“ zábavu. Ale pozor, za odmenu si potom od chlapa pýtajte orgazmus na oplátku.

1. Predohra

Slovko, ktoré sa nám opäť spája viac, so samotným sexuálnym stykom. Ale veď prečo by aj dráždenie penisu rukou nemohlo mať svoju predohru. Ideálne je s mužom sa začať bozkávať a objímať a pri tom ho jemne dráždiť rukou v rozkroku ešte cez nohavice. Neobmedzujte sa len na oblasť rozkroku, erotické zóny sú aj na stehnách či bokoch, vnútornej strane stehien. Až po minúte-dvoch prejdite k jeho mužstvu. Kým vkĺznete do nohavíc, dajte tomu ešte čas. Nie však priveľa času!

2. Jemne na úvod

Máloktorý chlap má rád drsné dotyky. Jeho penis môžete uchopiť pevne, ale buďte jemná. Intenzitu môžete zvýšiť, ale masturbácia by nemala byť bolestivá alebo príliš rýchla a zúrivá.

3. Semenníky

Oblasť semenníkov je mnohými ženami prehliadaná. Pritom muži dobre vedia, že ich stimulácia ich dokáže poriadne rozpáliť. Stačia jemné dotyky, hladkanie, občas môžete jemne zatlačiť – pozor však na stisk! Aby namiesto orgazmu neprišli slzy!

4. Technika

Najčastejšia technika, ktorú využívajú ženy pri ručnom uspokojení partnera je použitie jednej ruky a jednotvárny pohyb smerom zhora nadol a naspäť. Nie je to, samozrejme, na závadu. Ale mnohí páni ocenia, keď sú ženy nápaditejšie. Napríklad skúste použiť obe ruky, pričom tak zvýšite možnosti stimulácie jeho dolných partií. Niektorým chlapom vyhovuje dráždenie žaluďa a vrchnej časti, iní ju majú príliš precitlivelú a môžete ho namiesto k orgazmu priviesť k rozpakom. Dobré je zistiť, na aké podnety partner reaguje. Ideálne sú jemné a skúmavé dotyky, ktoré následne môže vystriedať skúsenosť a šikovné rúčky.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sex #dotyk #orgazmus #ruka #uspokojenie #ručná práca

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....