Očaril vás nezadaný štyridsiatnik? Ale háčik v tom bude

Bez exmanželky, bez detí, bez záväzkov - natrafili ste na štyridsiatnika, pri ktorom vám svitla nádej na "normálny" vzťah. Naozaj je muž bez minulosti takou výhrou?

10.06.2016 09:00
stres, depresia, smútok, únava, okuliare,... Foto:
Čo je ten chlap oproti vám vlastne zač?
debata (2)

Ktosi vás zoznámil alebo ste sa stretli na internete. Vy ste sama, on je sám, tak prečo neskúsiť rande. Ako však sedíte oproti mužovi, ktorý vám tvrdí, že prekročil štyridsiatku, ale žiadnu „minulosť“ za sebou nemá, čosi vás znepokojí.

O koho ide? Notorický sukničkár. Záväzkom sa vyhýbal a žil len z krátkodobých známostí. V malom meste by ste o tomto „casanovovi“ zrejme počuli, veľkomesto mu ponúka krásnu anonymitu. A vy nie ste jeho životná láska, kvôli ktorej sa zmení, len ďalšia krátkodobá „obeť“.

Ďalšia možnosť je iná – pred vami sedí zarytý starý mládenec, s ktorým sa žiť nedá. Preto nemá exmanželku, dokonca nespomína ani žiadnu expriateľku… Pár pokusov mal, ale všetky stroskotali a radšej ich ani nespomína. Starí mládenci sú kategóriou sami o sebe. Šancu mu dať môžete, ale skôr, než sa k nemu nasťahujete, prijmite pozvanie k nemu len na víkend. A zistite, ako sa uňho žije. A aj s ním.

Smoliar! Aj to je typ muža, na ktorého môžete natrafiť. Celý jeho život je jedno obrovské „nešťastie“. Prezentuje sa ako niekto, komu sa smola večne lepí na päty. Ale pravda je inde. Natrafili ste na „neschopáka“, ktorému sa každá žena oblúkom vyhne. Ufňukaný, problémový, stresovaný – to všetko môže chvíľu tajiť, ale dlhodobo nemá šancu. A preto nemá žiadnu vzťahovú minulost. Len tú, ktorá ho dlhodobo ubíja.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #problém #stres #štyridsiatnik #exmanželka

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...