Päť ženských chýb pri balení chlapa! Čo muži fakt neznášajú?

Čakať v kúte, kým si vás vyvolený všimne, nie je vhodná taktika pre 21. storočie.

09.06.2016 13:00
rande, večer Foto:
Mlčanie dvojice a príjemná atmosféra vyvolá omnoho viac záujmu.
debata (2)

Spraviť prvý krok smerom ku vzťahu nepredstavuje čin zúfalstva ani nerozvážnosti. Vyhnite sa však chybám, ktoré partnera odplašia, znervóznia a vás zosmiešnia.

Neodhaľujte príliš

Nie je muž, ktorého by neupútali ženské vnady. Pekný výstrih a odhalené nohy nie je nič zlé, no niekedy žena zvykne podľahnúť predstave, že čím viac odhalí, tým viac zaujme. Takýto spôsob prezentácie má aj svoje úskalia. Ak hľadáte muža na dlhšie obdobie ako jednu noc, je lepšie zaujať aj inak ako telom. Vkusne odhalená postava je vždy plus, ale hovorovo povedané, výstrih po pupok, sukňa veľkosti opasku a sieťované tričko je už príliš. Muž sa v takýchto prípadoch uspokojí len s vašim telom. Nebude skúmať, aká ste a vy možno budete sklamaná, že ste ho síce dostali, ale trvanie lásky bolo kratšie ako minisukňa.

Pozor na tlak

Niekedy je ťažké odhadnúť hranicu medzi záujmom a obháňaním. Najmä ak vám horia lýtka. Muži svorne tvrdia, že majú radi dračice v posteli, ale nie stíhačky v živote. Ak totiž ešte pred prvou pusou zacítia, že im uberáte slobodu, skúšate organizovať program a pripomínate sa častejšie ako televízna reklama, vezmú nohy na plecia.

Hra na viacero strán

Chcete si nájsť chlapa na leto a možno aj na celý život a preto hádžete siete na každú stranu. Pozor, táto taktika sa nemusí oplatiť. Muži vedia vycítiť, či sú vo vašich očiach výnimočnými, alebo sedia na striedačke a vy si doma píšete plusy a mínusy. Ak náhodou zistia, že hráte na viac strán, stiahnu sa a ostávate sama. To je častý problém žien, ktoré toľko vyberajú až ostávajú opustené!

Syndróm ľahkej koristi

Nechcete, aby vám unikol a tak mu dávate jasne najavo, že ste tu pre neho. Samozrejme, pár náznakov treba vystreliť. Lenže pozor, muž je lovec a vždy ním musí ostať. V opačnom prípade má pocit, že sa ani nemusí snažiť. To je veľmi zlá devíza pre dlhodobé fungovanie, ak vyšlete signál, že ste pre vzťah ochotná urobiť čokoľvek. Muži si vás nebudú vážiť. On bude šéf a vy môžete byť rada, že ho máte.

Príliš veľa rečí

Ticho pri úvodných rozhovoroch je omnoho lepšie, ako situácia, keď sa muž nedostane k slovu. Strach z „trápneho“ ticha vystrieda záplava slov, ktorá mužskú časť populácie ohluší. Mlčanie dvojice a príjemná atmosféra vyvolá omnoho viac záujmu, ako keď sa snažíte všetko povedať.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rande #prvý dojem #rozvážnosť

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...