Keď telefón mlčí... Čo je vo veci?

Nevydržali ste a poslali ste mu sms-ku. Čo teraz? Čakajte!

08.06.2016 09:00
mobil, žena , čakanie Foto:
Čakáte a telefón mlčí?
debata

Stretávate sa, ale zasa nie tak často, ako by sa vám páčilo. On je o čosi zdržanlivejší ako vy. A tak beriete iniciatívu do svojich rúk a píšete sms-ku. Na ktorú on neodpisuje… Čo je vo veci?

Nie ste preňho taká zaujímavá

Ak mu na vás extrémne záleží, odpíše na čokoľvek a odpíše zväčša hneď. Ak to z jeho strany nie je také horúce, ako by ste si priali, na odpoveď si môžete počkať aj niekoľko hodín či dokonca dní. Už to je isté znamenie, ako to s vami vyzerá. Pozor! Počítajte aj s alternatívou, že neodpíše vôbec. Ak ste iniciátorkou vy, nie on, je to jedna z možností.

Je naozaj v časovom strese

Ešte nehádžte „flintu do žita“. Ak ste natrafili na skutočne rozlietaného chlapa, môže mu to chvíľu trvať. V takomto prípade zrejme skôr zavolá, než by mal drahocenné minúty tráviť vypisovaním správ. Či zavolá a ako zareaguje, vám takisto povie, aká vzácna preňho ste.

Nevie, čo napísať

Ak ste mu napísali priveľmi osobnú správu, možno zvažuje, ako má zareagoovať. Nie je si celkom istý, kam až môže zájsť a čo sa od neho očakáva. Dajte mu chvíľu, aby si rozmyslel, o čo ide. V žiadnom prípade nepíšte ďalšiu správu, ak muž neodpisuje. Vezmite to ako fakt a hotovo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #stres #telefón #správa

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...