Čo si predstavujú muži pri masturbácii?

Sex s dvoma ženami v mužských predstavách vedie. Ale lákavý je aj sex vo výťahu či na pracovisku.

06.06.2016 17:00
Najdlhšie penisy majú Maďari, Slováci sú na tom... Foto:
O čom snívajú muži počas masturbácue?
debata

Masturbácia je veľmi intímna záležitosť a muži o nej často nerozprávajú. A už vôbec sa nezdôverujú s tým, čo si pri tejto činnosti predstavujú. Kanadský psychológ Christian Joyal sa však zameral práve na tieto mužské predstavy vo svojom výskume. Aké priniesol výsledky?

Na prvom mieste, čo sa mužských snov počas masturbácie týka, je sex s dvoma ženami. Takúto predstavu priznalo 84,5 percent mužov. Na druhom mieste je túžba sledovať pri sexe dve ženy, priznalo to 82 percent mužov. A vysoké percento mužov, takisto 82 percent, sníva o sexe na riskantnom mieste – v práci či vo výťahu.

Aj ďalšie výsledky sú zaujímavé. 75 percent opýtaných pri masturbácii myslí na sex s troma ženami, 72,5 percent chce sex s neznámou ženou. Myšlienka na análny sex rozpáli počas masturbácue 64,5 percent pánov a 63 percent opýtaných si predstavuje neznámu ženu pri vyzliekaní. 60 percent mužov „rozpáli“ predstava, ako sú v posteli ovládaní ženou, o sexe s oveľa mladšou milenkou sníva 57 percent mužov počas masturbácie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #muži #predstavy #masturbácia

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...