To zažijete len so sestrou! Je skvelé, že ju máte

Hoci vám občas "pije krv", život bez nej by bol nuda. Od malička až po súčasnosť ste "parťáčky". Vo všetkom.

01.06.2016 11:00
kamarátky Foto:
So sestrou je super, nemyslíte?
debata

Spolu proti rodičom

Je celkom jedno, či vám zakázali ísť do kina, na diskotéku alebo s partiou pod stan. Cítite to ako ohromnú nepravodlivosť a sestra je okamžite na vašej strane! A keď idete do boja spoločne, rodičia zväčša nemajú šancu.

Tajná reč tela a očí

Sedíte pri nedeľnom obede a stačí sekunda, aby ste vedeli, ako a kedy začať vyjednávať s rodičmi. Jej pohľad je veľavravný: „Teraz začni ty, ja to preberiem.“ A už ste nezasvaviteľné!

Vždy sa máte komu vyplakať

Kamarátka nie je pri vás v noci, kedy pozeráte do stropu a premýšĺate, prečo vás nechal. Minúty sa vlečú… To je situácia, kedy môžete prísť k sestre a všetko jej povedať. Ona je tá, kto vás poľutuje, kto vám povie, že bude lepšie, kto vás zachráni uprostred bezsennej a nekonečnej noci.

Plná skriňa čaká

Jej veci sú skvelé. A hoci nie je nadšená, keď si ich obliekate bez povolenia, snáď to prežije. A už ste navlečená v jej super nových letných šatách. To budú kamarátky zasa vyvaľovať oči.

A je tu dieťa

Ktorákoľvek z vás sa stane mamou, má pri sebe niekoho, kto je naporúdzi. Človek, ktorý vás celý život miloval, miluje aj vaše dieťa. S láskou stráži, kočíkuje, zabáva, pomáha vám. Keď ste na pokraji síl, je to ona, komu môžete zavolať. Pribehne a zachráni vás!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sestra #rodičia #oblečenie #podpora

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...