Muža v znamení blížencov nesmiete nudiť!

Žena, ktorá si uloví muža v znamení blížencov, nikdy nebude na istom. Blíženci totiž nepatria k najvernejším znameniam.

01.06.2016 13:00
blíženci, muž v znamení blížencov, znamenie... Foto:
Muž v znamení blížencov, to sú dvaja v jednom. Mení nálady a názory, ako sa mu to hodí.
debata

Učiť sa, nasávať

Patrí k vzdušným znameniam, ktoré potrebujú viac voľnosti ako muži narodení v iných znameniach. Napríklad taký kozorožec, býk alebo rak – ide o rodinné znamenia, pre ktoré je rodina zvyčajne na prvom mieste. To však neplatí pre blížencov. Pre nich sú dôležitejšie informácie, nasávať, učiť sa, poznávať, debatovať.

V neustálom pohybe

Podobne ako barani, ani blíženci sa neradi nudia, preto sú v neustálom pohybe. Blíženci vyskúšajú naozaj všetko, po čom túžia a tieto činnosti akoby si priťahovali. Žena po ich boku sa naozaj nemusí báť, že sa unudí k smrti. Blíženci sú zábavní partneri, najmä začiatok vzťahu napovedá: Koniec nudy, začína sa život! Až neskôr môže žena zistiť, že podobne sa jej partner zabáva aj s inými ženami.

Rozhodia siete

Svojej žene dáva blíženec naozaj veľa príležitostí na žiarlivostné scény. Príklad. Blíženec-muž príde z roboty a ak ho nečaká kino, pivo s priateľmi alebo tandemový zoskok padákom, určite mu bude telefón neustále bzučať. Jedna správa za druhou, ktovie od koľkých ľudí. Blíženci robia aj také zákernosti, že neváhajú a rozhodia siete na všetky strany. Čo ak „lapia“ lepšiu ženu, akú majú doma? V živote by si to neodpustili.

Sú výnimkou

Vraví sa, že muži nedokážu robiť viac činností naraz? Potom sú blíženci výnimkou, ktorá potvrdzuje pravidlo. Muž v tomto znamení dokáže piť kávu so „svojou“ ženou a pritom odpisovať šéfovi a posielať „zašifrované“ správy novej známosti z facebooku. Jedným uchom k tomu počúvajú rádio, ktoré v kaviarni znie a druhým dokážu čítať noviny. Blíženec sa bojí, že mu niečo ujde a preto mu nikdy niť neujde.

Čo dáva, chce dostávať

Život s blížencom môže byť aj zábavný, musíte si s ním však naozaj sadnúť. To, čo on dáva, chce aj dostávať. Nechce neustále ťahať, aj on chce byť ťahaný. Tak, ako sa vy s ním nikdy nebudete nudiť, očakáva aj od vás. Ani vy ho nenuďte k smrti, snažte sa o aktívny život. Grilovačky, poznanie zatiaľ nepoznaného, objavovanie nových miest a tak. Ak patríte k ženám, s ktorými žiaden muž doteraz nestíhal, zamerajte sa na muža v znamení blížencov. Dnes je tu, zajtra zas niekde inde. Možno to bude pre vás to pravé orechové.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #voľnosť #zábava #vzduch #znamenie blíženci #pravé orechové

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...