Na koho letia ženy na zoznamkách? Na angažovaných umelcov!

Navyše, ak muž tvrdí, že je pripravený pre vzťah, má body k dobru.

29.05.2016 11:00
žena, počítač Foto:
Túžite po chlapovi? Internet môže pomôcť, ale...
debata

Akí muži vás priťahujú? Ktoré vlastnosti by váš partner mať nemusel a ktoré, naopak, áno? Na tieto a podobné otázky odpovedalo 80 000 žien registrovaných na celosvetovej zoznamke OkCupid.

Akí muži bodujú?

Samozrejme takí, ktorí tvrdia, že sú pripravení pre vzťah. Ak sa navyše pochvália, že majú pozitívny vzťah k umeniu, či dokonca umelcami sú, majú výrazné body k dobru. Ženy takisto zaujíma, či sú duchovne založení.

Sebavedomie? Áno!

Muž snov má byť podľa prieskumu v očiach ženy sebavedomý. Svoju hodnotu pozná a „nejde“ pod cenu. A podobné vlastnosti vie oceniť aj u svojej partnerky. O svojich úspechoch však treba hovoriť s mierou. Ženy vnímajú rozdiel medzi sebavedomým a prázdnym vychvaľovaním svojej osoby naozaj citlivo. Takže páni, pozor na chyby.

Treba sa angažovať

Čaro pre ženy má aj mužská angažovanosť. Nikto nechce mať doma partnera, ktorý sa nezaujíma o nič a o nikoho. Ak muž reaguje na nespravodlivosť, niekomu pomáha či za čokoľvek bojuje, dvíha to jeho hodnotu „na trhu“.

Žiaden párty maniak

Čo ženy na zoznamke odstraší je fakt, ak sa muž chváli tým, ako večne niekde žúruje. Podobne, ako muži by neradi po svojom boku mali spoločensky priveľmi aktívnu ženu, to isté platí aj o ženách. Párty maniak nie je v kurze.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zoznamka #túžba #sebavedomie #umelec

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...