Žena v znamení blížencov potrebuje veľa rozprávať a klebetiť

Keďže je blíženec vzdušné znamenie, nie je pre ľudí, narodených v tomto znamení, nič dôležitejšie, ako vzduch a s ním súvisiaca voľnosť. Potrebujú dýchať!

23.05.2016 11:00
debata
Žena v znamení blížencov. Foto: SHUTTERSTOCK
blíženci Žena v znamení blížencov.

Intelektuálka

Trochu sa žena v znamení blížencov podobá na „vodnárku“. Rada debatuje (nielen so ženami) a v kolektíve mužov je obľúbená, pretože sa im vyrovná intelektom. Aj to je dôvod, prečo majú muži pred týmito ženami, nazvime to, rešpekt. Ona si vyberie takého muža, s ktorým sa bude môcť porozprávať. Čím hlbšie debaty, tým lepšie. Ostatní u nej prakticky nemajú šancu.

Potrebuje slobodu

A teraz k tej slobode. Žena v znamení blížencov jej potrebuje veľa, dokonca viac ako žena v znamení barana. Baran hľadá dobrodružstvo, ale blíženec hľadá seba. Vyskúša mnoho záľub, pracovných pozícií a partnerov, kým zhodnotí, že našla, čo hľadala. A k tomu sa jej viac ako nehodí partner, ktorý by si prial, aby robila len to, čo si on zmyslí.

Nerada sa nudí

Nuda a blíženec, to nejde dohromady. „Hýbe sa“ nielen preto, že opäť hľadá niečo, čo jej chýba, ale tiež preto, že nečinne sedieť na gauči, prípadne pozerať televízor v piatok večer, to nie je ona. Potrebuje zažívať, spoznávať, aby v dôchodku nedajbože neľutovala, že premárnila najlepšie roky života. Vyčítala by si to oveľa viac, ako keby „nestihla“ mať dieťa.

Rada sa zoznamuje

Je veľmi komunikatívna. V tomto znamení sa introverti vôbec nerodia. To je ten typ ženy, ktorý četuje aj s piatimi priateľmi naraz, miluje dlhé telefonáty, no najviac zo všetkého zbožňuje osobné stretnutia. Čím viac je na párty ľudí, tým viac je vo svojej koži. Rada sa zoznamuje, rada oslovuje ľudí, miluje, keď si dvaja „sadnú“. A jej sa to stáva akosi často.

Hladná po vedomostiach

S vodnárom má ešte čosi spoločného. Tak, ako má malý vodnár najradšej zo všetkého zaborený noštek v encyklopédiách, tak aj blíženci – deti aj dospelí. Sú priam hladní po vedomostiach. Ide o znamenie, ktoré najdlhšie študuje, môže zbierať tituly alebo maturity, určite sa neskôr ocitne (a to považuje za splnený sen) na univerzite tretieho veku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #Sloboda #komunikácia #vedomosti #intelekt #znamenie blíženci

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...