Horúce tipy na osvieženie víkendového sexu!

Pre väčšinu pracujúceho národa je víkend pravidelným sviatkom. Oslavovať však treba nielen ničnerobením, ale aj milostnou aktivitou.

08.05.2016 11:00
raňajky do postele, láska, vzťah Foto:
Romantické raňajky v posteli nemusia byť pohodlné ani praktické, ale ...
debata

Počas víkendu si totiž aj sex môžete dopriať omnoho lepší ako počas týždňa, narýchlo a po zotmení.

Romantické prebúdzanie

O rannom sexe sa hovorí ako o najlepšom, no kto si ho v uponáhľané dni týždňa môže dovoliť? Počas víkendu je všetko iné. Horúca káva, mäkká bábovka k nej, raňajky do postele. Prvé bozky, ktoré po jedle v perinách chutia ešte o niečo sladšie. Romantické ráno si priam pýta horúce pokračovanie. Raňajky v posteli nie sú pohodlné ani praktické. Na druhej strane je to klišé, ktoré stále funguje a je to jedna z najlepších ranných foriem predohry. Pokojne si môžete kúsky jedla s nehou vkladať jeden druhému do pusy.

Celý deň v posteli

Prečo nie? Nemusíte sa ani obliekať. Pokojne si priamo do postele nasťahujete spoločenské hry s erotickým nádychom. Zahrajte si sexy poker, vadí – nevadí, fľašu, alebo jednoducho iba tak ostaňte nahí a milujte sa podľa chuti. Zacvičte si nahú jogu a dotýkajte sa, masírujte, rozmaznávajte. Spoznávajte si erotogénne zóny. Od milostného vysilenia si poobede znovu zdriemnite a potom sa premilujte k romantickému večeru. Takýto milostný deň by mala v živote zažiť každá žena. No a víkend je na túto výzvu ideálny.

Tantrické milovanie

Potrebujete naň čas, uvoľnenie mysle a hlavne absolútnu pohodu. Tá sa dá v mnohých prípadoch dosiahnuť len vtedy, ak nemusíte ani na druhý deň vstávať do práce. Rozostavte si sviečky, skúste hlboké dýchanie, nahí si sadnite oproti sebe do tureckého sedu, držte sa za ruky, vnímajte vzájomnú energiu. Skúste jemné dotyky, použite pierka, šatky a zažite viacnásobné orgazmy.

Novinka na víkend

Nová poloha, nová praktika, alebo malý sexuálny experiment. Víkend prináša priestor na výlety, poznávanie nových miest, zákutí aj rozkoší. Môžete to pokojne spojiť dokopy. Sex v prírode, niečo, čo ste neskúšali. Môže ísť len o malú variáciu obľúbenej polohy. Cieľom je, aby ste sa na posteľné experimentovanie tešili. Dva dni voľna sa tak stanú pre vás ešte obľúbenejšími. Vtiahnite túto ozdobu do milostného života a uvidíte, čo všetko sa zmení k lepšiemu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #erotika #romantika #spoločné raňajky #tantra

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...