Neľutujte sa, že ste single! Naopak, užite si to

Po tom najhoršom porozchodovom období vám zrazu v živote začne svietiť slnko. A vy zistíte, že single život nie je len o utrpení. Naopak! Má svoje výhody.

10.05.2016 13:00
žena, krásna, práca, úsmev, mladá Foto:
Som single. Hurá!
debata

Sila rozhodnutí

Akčný film či romantika? Pláž alebo hory? Bazén či bicykel? Vo vzťahu ide neustále o kompromisy, po ktorých sa vždy jeden z dvojice cíti o čosi ukrátený. Ak ste single, tešte sa z toho, že o všetkom rozhodujete sama a pocit ukrivdenosti vás tak trápiť nemusí.

Bujarý spoločenský život

Pamätáte si ešte, ako ste s partnerom sedeli každý večer doma, pretože jemu sa nikam nechcelo ísť… Priatelia boli na vedĺajšej koľaji z vás sa stal domased. Nie celkom dobrovoľne. A teraz! Váš spoločenký život je pestrejší než kedykoľvek predtým. Máte množstvo pozvaní, nemáte problém s cudzími ľuďmi, cítite sa dobre kamkoľvek prídete. Svetu ste sa otvorili a páči sa vám to.

Žiadne otravné návštevy

Váš partner mal naozaj rozvetvenú rodinu, ktorá sa na vašom prahu zjavovala často. Dokonca častejšie, než vám bolo príjemné. Ale v záujme zachovania dobrých vzťahov s jeho širokým príbuzenstvom ste mlčali. „Kávičkovanie“ so sesternicami a bratrancami z tretieho kolena ste si práve neužívali… A teraz? Príde len ten, koho pozvete vy sama.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rodina #single #priatelia #rozhodnutie

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...