Neúspechmi vo flirtovaní sa nenechajte odradiť

Ste pri flirtovaní neistá? Zistíte to okamžite...

10.05.2016 11:00
rande, muž a žena, príroda, smiech, flirt Foto:
Aj vo flirtovaní sa môžete zdokonaliť.
debata

Dlane sa začnú potiť, na tvári sa objavia červené fľaky, zaleje vás horúčava. Napnuté držanie tela takisto napovie, že nie ste celkom vo svojej koži. Pritom s trochou cviku si môžete flirtovanie užívať. Ako na to?

Základom pre nebojácne flirtovanie je vlastné sebavedomie. Ujasnite si, čo je na vás atraktívne a čím môžete zapôsobiť na opačné pohlavie. Verte si a odhodlajte sa. Pretože bez cviku sa nepohnete ďalej. A nenechajte sa odradiť nie práve uspokojivými výsledkami. Skúšajte ďalej.

Vyhľadávajte kontaktné situácie, hoci sú pre vás plné stresu. Naučte sa prihovoriť cudzím ľuďom, nadviazať s nimi kontakt v bežnom živote. Áno, hanbliví ľudia sú v značnej nevýhode… Ale prekonajte sa, konfrontácia s vlastným strachom pomôže. Začnite tým, že sa prihovoríte neznámej kolegyni vo výťahu ako prvá. Alebo prehodíte niekoľko viet s predavačkou v obchode či s čašníkom v reštaurácii.

Ide do tuhého a vy plánujete osloviť sympatického muža pri bare… Už máte za sebou istý výcvik, tak sa nezľaknite. Len sa nadýchnite, usmejte a buďte sama sebou. Po prvých vetách ľahko vycítite, či má záujem komunikovať alebo nie. Ide o prvý krok, ktorý musíte urobiť, aby ste sa pohli z miesta. Nastavte sa na nenútenú konverzáciu, ktorá nemusí viesť nikam. Ide len o slovný ping-pong, ktorý vás nemá nijako stresovať, ale tešiť. Vždy môžete predsa „sympaťákovi“ zaželať pekný deň a vrátiť sa s úsmevom k svojej káve či vínu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvik #rande #flirt #hanblivosť

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...