Stráca o vás záujem? Je to len váš pocit či skutočnosť?

Čas jeho ošiaľu je preč? Ak si nie ste istá, tieto prejavy vám napovedia!

02.05.2016 13:00
Telefonovanie počas večera na prvom rande je... Foto:
Už sa o vás tak veľmi nesnaží?
debata

Niekoľko týždňov ste boli ako v siedmom nebi. On vám plnil všetky želania, bol neustále k dispozícii a vy ste boli tá, ktorá hrala prvé husle. Ale ten čas je už preč. On zrejme zistil, že o vás až tak veľmi nestojí. A pomaly sa od vás túži úplne odstrihnúť.

Zavolá späť o niekoľko hodín alebo vôbec

Ak má o vás muž záujem, volá okamžite. Vy sa s ním pokúšate skontaktovať, ale on neberie. Ak by mal záujem, volá späť tak rýchlo, ako sa len dá. Alebo by aspoň napísal správu. Ak to nerobí, je to pre vás znamenie – už nie ste preňho až taká dôležitá.

Stretnete sa, ale…

Ešte pred mesiacm vymýšľal všakovaké plány, mal plnú hlavu nápadov, čo so spoločným časom. Teraz sa síce stretnete, ale zavládne akási nuda. On je nemastný-neslaný a vy ste tá, ktorá sa musí snažiť. Celé stretnutie leží na vašich pleciach, on sa vlastne iba zúčastnil.

Pozerá po iných

Je vám to priam nepríjemné, ako po vašom boku pozerá na iné ženy. Dokonca s nimi flirtuje… Zrazu sa zmení, pred cudzou ženou je očarujúci a vtipný, ako s vami pred pár mesaicmi. A vy sa cítite dosť trápne.

Stále má nejakú poznánku

A vôbec nie príjemnú. Smerom k vám je pomerne kritický, vyčíta vám dokonca maličkosti, ktoré si ani vy sama nevšimnete. O tom, že by vás pochválil či povedal kompliment, už nemôže byť ani reči. A vás to poriadne pichá do srdca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #flirt #záujem

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....