Viete zaujať a zviesť partnera nahotou? Pár tipov vám zaručí obdiv!

Veľa žien sa cíti neisto, keď má pred partnera predstúpiť nahá. Pritom pre muža je ženská nahota to najžiadanejšie a najkrajšie „oblečenie“.

28.04.2016 07:00
nahá žena, nahota Foto:
Každý muž preferuje na ženskom tele niečo iné.
debata

Ako teda zvádzať a pôsobiť atraktívne, keď prsia nedrží podprsenka, partner vidí všetko, dokonca aj to, čo by ste najradšej neukazovali?

Spokojná žena? Neexistuje!

Asi sa nenájde žena, ktorá by na svojom tele nechcela niečo zmeniť. Celulitída, suchá pokožka, popraskané cievky, či nejaký ten fald tuku. Všetko je na očiach, keď vyzlečiete šaty a trápite sa s otázkou, ako byť zvodná s telom, ktoré nie je dokonalé. Zabudnite na dokonalosť. Muž ju ani nevyžaduje. Inak by sa pozeral na figuríny v obchode a nie na živé ženy. Zabudnite na nedokonalosti, inak nebudete môcť pred partnera hrdo predstúpiť, byť sebavedomá, chtivá, náruživá. No a to je presne správanie, ktoré partner od nahej ženy očakáva.

Telo na želanie

Muži sú v princípe rovnakí. Každý má na ženskom tele niečo, čo preferuje. Niekto je vysadený na zadok, niekto na prsia, iný na krk, alebo prsty na nohách. Nech sa vám partnerova záľuba vo vašom tele zdá akokoľvek šialená, doprajte mu ju a uvidíte, ako ho vzrušíte bez ohľadu na to, či máte strie, vyrážky, vrásky, alebo na bruchu faldy. Muži sa pri nahej žene zameriavajú na zvyšovanie ich vlastnej rozkoše a pritom prehliadajú nedostatky, ktoré vidíte vy.

Využite hru svetla a tieňa

Nikdy pri milovaní a láskaní nezhasínajte. Muž potrebuje pohľad na nahú ženu. Bez neho sa v živote ani v sexe nezaobíde. Ak chcete byť pre neho top, môžete využiť hru tieňa a svetla. Stavte na prítmie. To z vášho tela vyretušuje drobné nedokonalosti. Môžete využiť svetlo sviečok, pri ktorom pokožka vyzerá atraktívne a má aj príchuť romantiky.

Spravte partnerovi striptíz

Prečo je vyzliekanie ženy pre mužov tak príťažlivé, nikto nevie. Jedno je však isté. Sú za striptíz ochotní zaplatiť aj veľké peniaze. Ak chcete byť pre partnera zmyselná a atraktívna, skúste do hier lásky vtesnať aj striptízové ťahy. Nemusí to byť vždy tanec pred jeho očami. Pokojne stačí aj zmyselné odhodenie podprsenky, ak mu hodíte svoje nohavičky, spravíte pár vyzývavých gest. Muž si nebude všímať to, čo nie je ideálne, ale bude vidieť nahú ženu, ktorá je pre neho skutočnou erotickou múzou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #striptíz #nahota #intimity #erotika #zvádzanie

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...