Najčastejšie požiadavky mužov v erotických salónoch. Po čom muži v sexe bažia?

Najstaršie remeslo na svete prekvitá do veľkej miery preto, že partnerky, manželky a lásky vedia mužovi poskytnúť mnoho, no v oblasti sexu sa nevedia trafiť do reálnych chúťok.

23.04.2016 14:00
opätky, sex, intimity Foto:
Každá žena by mala mať jedny štekle v zálohe.
debata

Prostitúcia prežije aj 21. storočie, ale ak nechcete, aby aj ten váš koketoval s návštevou hanbatých stredísk, skúste vytvoriť naplnenie chúťok na domácej pôde

Bolesť

Znie to šialene, ale muži najviac zaplatia za dominantné ženy, ktoré neváhajú použiť bičík. Majú radi poníženie, bitku, dokonca aj bolestivé zásahy na bradavkách, či penise. Často sa so svojimi chúťkami dokonca boja priznať partnerke a radšej zaplatia profesionálnej domine, ktorá dokáže raz za čas vyventilovať pretlak v ich nohaviciach.

Vysoké podpätky

Muži ich milujú a ľahké ženy vedia, ako u nich uspieť. Vo vysokých topánkach však muži nežiadajú iba klasický sex. Sú radi, ak im ženy podpätky zaryjú do tela. Či už stúpaním po chrbte, alebo len jemným škrabaní po koži, zabodávaním do stehien, či jemno drsným útokom na ich pohlavný úd. Táto záľuba patrí skutočne medzi najviac preferované a hovorí sa, že ženy v erotických salónoch sa preto nikdy nevyzúvajú. Z toho dôvodu by mala mať každá žena jedny štekle v zálohe. Aj keď v bežnom živote nosí balerínky.

Análny sex

Požiadavka, za ktorú sú muži ochotní priplatiť aj extra cenu. Čo ich tak fascinuje na análnom sexe je záhadou a poriadne to nevedia vysvetliť ani sami. Pravdou však je, že každý muž chce tento druh sexu aspoň raz skúsiť a nie skončiť ako análny panic.

Drsný sex

Ženy z domov lásky vedia rozprávať, ako ich aj bežný slušný chlap vie zvaliť na posteľ a takpovediac znásilniť. Ak viete u muža rozvibrovať jeho zvieracie inštinkty a občas sa vžijete do polohy poslušnej, ktorá je rada, ak si ju muž podrobí, váš rozpočet ostane bohatší.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #erotika #erotické pomôcky #prostitúcia #sexuálne techniky

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...