Päť typov orgazmov, ktoré by mala zažiť každá žena!

Nikdy by ste sa nemali v posteli uspokojiť s tým, že partnerovi sa podarí priviesť vás k vyvrcholeniu.

16.04.2016 08:00
sex, vzťah, intimity, orgazmus Foto:
Musíte zistiť, čo vám robí dobre.
debata (3)

Ženské telo je uspôsobené na viacnásobné orgazmy a na niekoľko ich podôb, ktoré by mala každá žena zakúsiť. Prípadne si z nich spraviť krásny večerný mix.

Klitoriálny orgazmus

Je to ten najhlavnejší a najčastejší typ orgazmu spôsobený dráždením klitorisu. Dalo by sa povedať, že ide o štandardný orgazmus, ktorý zažíva každá žena. Pi milostnom dráždení, orálnom sexe, alebo masturbácii. Je skvelý, ale rozhodne nevyčerpáva všetky pocity rozkoše, ktoré môžeme prežívať.

Vaginálny orgazmus

Práve s ním má mnoho žien problém. Dá sa dosiahnuť pri klasickom milovaní a ide o orgazmus, ktorý býva dlhší ako klitoriálny a dosahuje sa dráždením bodov G a U vo vnútri vagíny. Muž, ktorý vie ženu upokojiť orálne aj pri milovaní si určite zaslúži pomenovanie dobrý. Najľahšie ho dosiahnete v polohe misionára s malým vankúšom pod zadočkom.

Análny orgazmus

Krásny zážitok, o ktorý sa mnoho žien pripraví len preto, že partneri nevedia správne vykonať análny sex, alebo majú jednoducho predsudky. Nie, že by v konečníku boli špeciálne body rozkoše. Tajomstvo je v dráždení vagíny z opačnej strany. Cez konečník partner dráždi vagínu na miestach, kde sa za bežných okolností nedostane. Pre ženy sú to nesmierne zaujímavé pocity. Ideálne je kombinovať sex odzadu s dráždením konečníka napríklad prstom. Pri vyvrcholení zažívajú ženy neopísateľnú rozkoš.

Mokrý orgazmus

Nie ja to mýtus. Čoraz viac vedeckých štúdií hovorí, že ide o reálny zážitok a nie porno efekt. Je dobré trénovať, pretože zažiť vrchol rozkoše spolu so ženskou ejakuláciou pripodobňujú ženy k vodopádu slasti. Plán je jasný. Nájsť miesto „ženskej prostaty“. Nachádza sa asi dva centimetre po vstupe do vagíny. Je dosť blízko močovej rúry a pri dráždení produkuje sekrét, ktorý vyvrcholením môže tiecť až striekať. Mláčka po dobrom sexe nemusí byť nič nezvyčajné. Toto miesto sa však nedráždi trením, ale jemným narážaním. Či už prstami, alebo penisom. Za trochu experimentovania mokrý zážitok stojí.

Orgazmus cez prsia

Jemná hudba, hladkanie, príjemné zimomriavky, bozkávanie a dráždenie bradaviek. Nie jedna žena pri tantrickom masírovaní, alebo jemnej stimulácii bradaviek zažila orgazmus. Je to skutočný pôžitok, ktorý prichádza z úplne opačnej strany ako ste bežne zvyknuté. Preto je tento typ orgazmu tak čarovný. Musíte zistiť, či vám robí dobre jemnosť, alebo aj trochu drsnejšie zaobchádzanie, ale určite neobíďte pri hrách lásky bradavky. Pomôžu vám zažiť krásu ako z rozprávky.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #orgazmus #vyvrcholenie #sexuálne techniky

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...