Tipy na prvé rande, ktoré pomôžu odbúrať stres

Čaká vás veľký deň? Chce to najmä pokoj, zostaňte sama sebou.

13.04.2016 07:00
rande Foto:
Prvé rande? Nemyslite na to, aby bolo dokonalé.
debata

„Vypnite“ mozog

Prvé rande by nemalo byť plné stresu. Iste, tešíte sa a máte všetko do bodky naplánované. Predsa len, vášho harmonogramu sa nemusíte držať zubami-nechtami. Ak sa vyskytne niečo „priamo počas rande“, nechajte sa uniesť spontánnosťou. Mozog na prvom rande „vypnite“, buďte sama sebou a užívajte si prítomnosť muža po vašom boku.

Zbavte sa pocitu neistoty

Počas rande zamierte na miesto, kde sa cítite príjemne aj bezpečne. Predsa len, stretávate sa a novým mužom, takže výlet niekam mimo civilizácie nie je celkom na mieste. Zamierte medzi ľudí, zároveň si však ponechajte priestor aj na ničím nerušenú konverzáciu. Experimentom sa na prvom rande skôr vyhnite, aby vás neprenasledoval pocit neistoty.

Rešpektujte jeho názory

Nemusíte súhlasiť so všetkým, čo váš partner na prvom rande povie, na druhej strane púšťať sa do ostrých hádok pre názorové rozdiely nie je práve šťastné riešenie. K názorom toho druhého pristupujte s rešpektom, počúvajte ho a snažte sa reagovať. V každom prípade stavte na pokojný tón, svoje názory nepresadzujte nijako agresívne.

O sebe opatrne

Pozor, nie ste na pohovore… nemusíte mu o sebe „vyklopiť úplne všetko, od vašich začiatkov v práci až po zdravotné problémy. Informácie o sebe a svojom súkromí "dávkujte“ opatrne, najmä ak neviete, čo z vášho rande vlastne bude. Nemusíte sa baviť o celkom neutrálnych témach, ale skôr sa pohybujte v bezpečných témach ako cestovanie, šport, kultúra a podobne.

Mia - nový ženský magazín denníka Pravda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #problém #rande #stres

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...