Sokyňa nablízku? Tu je návod, ako si udržať partnera

Neupadajte na duchu. Vášho chlapa si ukradnúť nenechajte!

13.04.2016 15:00
dvojica, hádka, smútok Foto:
Ešte nie je nič stratené.
debata

Spozornite

Ak ste si doteraz nažívali naozaj spokojne, ale odrazu je tu problém, neberte ho na ľahkú váku. Aj zdanlivo „nevinná“ nová kamarátka po boku vášho drahého môže znamenenať po čase hrozbu. Ešte nie je čas upadať na duchu, ani robiť jednu hysterickú scénu za druhou. Zatiaľ iba monitorujte jeho správanie.

Po jeho boku

Nevyhýbajte sa spoločenských stretnutiam, kde sa môžete ukázať ruka v ruke s vaším drahým. Hoci považujete firemný večierok spoločnnnosti, v ktorej pracuje, za nudný, vyberte sa na ňan. Ak naňho kdesi šíha neodbytná kolegyňa, jej vízie na večer s vaším partnerom minimálne zmepríjemníte. Ukážte jej, že tento chlap patrí vám.

Všímajte si ho

Neuzatvorte sa do seba, ani mu nerobte naschvály. Neprospelo by to vašej situácii, ak si naňho už nejaká žena brúsi zuby. Ona tasí svoje ženské zbrane, je večne milá, ochotná a usmiata. A vy mu chcete ukazovať nepriateľskú a nespokojnú tvár? To by bola najväčšia chyba. Vytvorte mu doma pokoj a pohodlie, príjemnú atmosféru, do ktorej je radosť prísť.

Plánujte, plánujte

Kľudne si objednajte dovolenku v poriadnom predstihu, pozvite ho na predĺžený víkend, urobte si program na chate s vašimi spoločnými priateľmi. Sokyňa by mala nadobudnúť pocit, že on je po vašom boku šťastný, on by si mal uvedomiť, že spolu ste dobrá dvojica a že by nerád o vás prišiel. Ukážte mu všetko, čo vás spája. Určite toho nie je málo…

Mia - nový ženský magazín denníka Pravda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #BOJ #sokyňa

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...