Päť znakov, že máte po boku pána dokonalého!

Slová lásky nemusia byť zárukou, že ste našli toho pravého. Koniec koncov, myslia si to všetky ženy, ktoré sa zamilujú a časom z lásky ostanú len spomienky.

10.04.2016 11:00
láska, vzťah, zodpovednosť, priateľstvo Foto:
Ak si rozumiete vo väčšine spoločných činností, je to dôvod na úsmev.
debata (4)

Ak si chcete overiť, či ste konečne narazili na chlapa, s ktorým sa oplatí zostať, aj keď vyprchá akútna fáza zamilovania, dajte sebe aj jemu päť základných otázok.

Viete sa podržať?

Sú ťažké chvíle a chvíle, keď potrebujete oporný stĺp. Niekedy sa poradiť, inokedy byť len vypočutá. Ako vo vypätých situáciách partner reaguje? Je pre vás teplým náručím a pevným ramenom, alebo vás nebodaj ponižuje, kritizuje, prípadne nechá všetko na vás, nech si poradíte? Práve toto rozhodne o tom, či je partnerstvo zdravé, alebo sa rozídete.

Ste v sexe konzistentní?

Na sexe vzťah stavať nie je riešenie, ale nikdy nebudete spokojná s chlapom, ktorý nerozumie vašim posteľným potrebám. V praxi to znamená, že vám skôr či neskôr napadne možnosť mať milenca, alebo jednoducho iba budete neuspokojená. Problém je aj vtedy, ak chlap po vašom boku chce príliš často a vám stačí pomenej. Ak si rozumiete vo frekvencii, chuti aj experimentoch, je to dôvod na úsmev.

Baví vás užívať si spoločné chvíle?

Jednoducho všetko s partnerom je krajšie. Či už ide o sedenie na lavičke, alebo športové aktivity. Máte pocit, že partner spoločným chvíľam dodáva tú správnu ingredienciu, bez ktorej by ani vaše obľúbené činnosti neboli tak super. Veľmi rýchlo odhalíte, či to tak je, len si netreba klamať a nič nahovárať.

Nedelí vás žiarlivosť?

Nemáte výstupy žiarlivosti, nepotrebujete si kontrolovať mobil a viete plnohodnotne prežívať aj chvíle, keď nemôžete byť spolu. Ak si čo i len jeden z vás obhrýza prsty, keď ste dlhšie od seba, zakazujete si dámske, či pánske jazdy, niekde je chyba. Chýba dôvera a to párom, ktoré k sebe pasujú, nemôže.

Robíte kompromisy bez kompromisov?

V praxi to znamená, že kompromisy robiť vlastne nemusíte. Viete sa racionálne aj citovo dohodnúť a ste obaja šťastní. Kompromis totiž znamená, že nikto nie je úplne spokojný. Pre vzťah je to situácia, kedy sú dvaja ľudia spolu a ani jeden sa necíti dobre. K akému záveru to môže viesť? Roky trápenia, rozchod, alebo nevery. Ani jedno do vzťahu s „tým pravým“ nepatrí.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #žiarlivosť #pán dokonalý #kompromis

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...