Prečo muži snívajú o trojke, no v skutočnosti sa jej boja?

Môžete si pokojne vydýchnuť. Muži sú majstri silných rečí a preto ak neustále hútajú o trojke, vo väčšine prípadov na ňu nemajú dostatok guráže.

09.04.2016 11:00
trojka, muž, žena, žiarlivosť Foto:
Muži o trojke snívajú, ale v skutočnosti ju nechcú.
debata

Trojka je najčastejší mužský sen, ktorý si vlastne nechcú splniť.

Na trojke sa pokojne zabávajte

Predstavy mužov o tom, aké by to bolo super mať v posteli dve ženy, sa končia obvykle pri pive. Je len málo mužov, ktorí by tieto predstavy chceli uskutočniť. Pokojne s nimi na túto tému môžete laškovať. Vybudujete si u nich obľubu a povesť sexuálnej otvorenosti, pre ktorú si vás budú vážiť. Ďalšej partnerky na pľaci sa obávať nemusíte.

Zodpovednosť

Mnoho mužov má problém uspokojiť jednu ženu, nieto ešte dve. Jasné, čakajú, že by boli hrdinami a dve žienky by sa im venovali ako v pornofilme. No vedia aj to, že snívať je pekné, ale ženy by čakali prvotriednu starostlivosť. To už mužom zväzuje ruky. Ako aj predstava, čo by robili s druhou partnerkou, ak budú s jednou súložiť.

Boja sa scén

Vedia, že pohľad partnerky na to, ako sexujú s inou ženou, môže mať pre ich vzťah tragické následky. Preto si radšej nechajú zájsť chuť na blondínu, za ktorou sa otočia na ulici.

Obhájenie pozície

Muži sa boja trojky aj preto, že im nie je príliš po chuti vidieť vlastnú partnerku v sexuálnych hrách s inou ženou. Na pohľad by to možno bolo príjemné. Majú však obavu, že by sa jej to nakoniec mohlo tak zapáčiť, že hoci chceli byť primášmi, dostanú len druhé husle.

Nechcú revanš

Dve ženy by ako tak zvládli, ale boja sa požiadavky, že aj partnerka si bude nárokovať na trojku a do postele k vám si prizve ďalšieho chlapa. To je pre mnohých mužov tak odstrašujúca predstava, že pri slove trojka im navždy klesne erekcia.

Pretože snívať je pekné…

Mať trojku, mať jachtu, mať Ferrari, to všetko sú sny chlapov, ktorí dobre vedia, že je krajšie len ohmatávať myšlienkami ako ich uskutočniť. Môžu byť hrdinami a dopriať si, ale dobre vedia, že pôžitok sa nevyrovná starostiam s nimi spojenými. Preto radšej ostávajú v blažených predstavách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #sebavedomie #sexuálne fantázie

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....