Dávkujte sa! Musíte byť preňho vzácna, ak chcete byť žiadaná

Ste zamilovaná? Fajn! Láska je opätovaná? Krásny pocit, ktorý vám mnohé ženy závidia. Napriek tomu, že máte hlavu v oblakoch, nezabúdajte na jedno dôležité pravidlo.

14.04.2016 15:00
mobil, žena, rande, krása Foto:
Kroťte sa, naozaj je to dobrá rada.
debata (3)

Nebuďte mu v pätách

Rozišlo sa kvôli tomu už veľa párov. Jednoducho, ONA mu bola stále v pätách. Ak jej chvíľu neodpisoval, zadúšala sa strachom, že ho stráca. ON nemohol dýchať, odrazu nežil život, čo predtým, so všetkým pekným, čo k nemu patrilo. Nebolo tu nič, len ONA. A tá po chvíli začala pekne liezť na nervy… Reč je nielen o odoslaných správach, ale aj o prehnane rýchlej reakcii pri odpisovaní na jeho správy. Kroťte sa!

Matky mali pravdu

Kto to už zažil, uzná, že matky mali v tomto prípade pravdu. Žena musí byť pre muža vzácna! Ak to chcete dosiahnuť, musíte sa „dávkovať“ po kvapkách, aby vás nebolo veľa. A budete žiadanejšia. Aj v tomto prípade je však opatrnosť na mieste. Pretože hrozí, že nastane: „Zíde z očí, zíde z mysle.“ Jednoducho, musíte vystihnúť stred medzi tým, aby vás nebolo veľa, ale ani málo. Ak to preženiete, bude po všetkom. Chystajte papierové vreckovky!

Ticho ho zaskočí

Ak máte po prvom rande a on sa neozýva, robte hocičo, ale vy sa neozvite. Nie je to zastaralá rada, funguje aj po rokoch. Aj keď si muž ešte nie je na istom, vaše ticho môže rozhodnúť. (Mnohých mužov takéto ticho vzrušuje, majú motýle v bruchu a istotu, že nebudete dotieravá). Že toto „tajomstvo“ funguje, si môžete overiť aj keď sa s niekým pohádate. On vás urazí a vy odrazu ostanete ticho. Naštartuje ho to k tomu, aby vám opäť napísal, pretože to ticho ho zaskočí.

Dávkujte

V prípade, že prežívate prvotné zamilovanie, nikto vám neradí, aby ste sa skrývali, boli ticho a neodpisovali. Len to pekne dávkujte. Platí to aj pri osobných stretnutiach. Je samozrejmé, že by ste s ním strávili každú sekundu a neoddelili sa od neho ani na minútu. Ale spravte to. Budete vzácna a žiadaná. Na druhé rande robte drahoty. Neprikývnite na prvý termín, aby ste neboli ľahkou korisťou. Povedzte, že dnes večer už niečo máte. Pravdaže, aj v prípade, ak ste voľná.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #ticho #rande #zamilovanosť #vzrušenie #esemeska

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...