Čaro a riziko aféry. Hra s ohňom

Stáva sa to aj ženám, ktoré roky žijú v šťastných vzťahoch. Aféra - slovko, ktoré okrem rizika v sebe skrýva aj isté vzrušenie.

06.04.2016 15:00
žena, smútok, rozchod Foto:
Malý, krátky, naoko "nevinný" podvod môže dopadnúť aj takto.
debata

Čaro aféry?

Pre ženu je to podobné ako pre dieťa, ktoré v lete objaví skrytý vianočný darček. Nesmie sa prezradiť a radosť, ktorú sprevádza toto tajomstvo, je nekonečná. Podobný adrenalín nás láka. Je to niečo nové, nepoznané. Niečo, čo v zabehnutom vzťahu, ktorý už možno nazvať rutinou, chýba. A nielen muž. Aj žena má potrebu vyskúšať sex s iným partnerom, hoci to s kamarátkami nerozoberá na káve a skôr sa tvári, že je svojmu mužovi oddaná.

Stojí to za to?

Vzrušenie musí byť obrovské, pretože rizík je neúrekom. Nie každá aféra totiž ostane tajomstvom. Po prvé, nevieme, v akom rozpoložení sa nachádza muž, s ktorým podvádzame. Čo ak plánuje, aby sa jeho aféra prevalila a mal hotovú zámienku na rozchod so ženou, ku ktorej už nič necíti? Pozor, muži robia všetko pre to, aby nemuseli ako prví povedať slovko, ktoré tak bolí: Rozchod! Vzťah sa však môže rozbiť aj nám, pretože máloktorý muž prežuje, ak sa to prevalí. Vzťah sa stane komplikovaným a to doslova a do písmena.

Vzťah z aféry?

Muži neveru nevnímajú tak vážne, ako ženy. Nebezpečné je to z ich strany vtedy, keď sa zamilujú do novej osoby. Ženám sa to však stáva častejšie. Štatistika hovorí o tom, že z aféry sa len málokedy vykľuje vzťah a začať ho sexom nie je najšťastnejšie. Na začiatku sa prezradí všetko, neostane priestor na žiadne tajomstvá. A napokon, nový prípadný vzťah by sa začal klamstvom. Čo poviete – nie je šťastnejšie najskôr ukončiť vzťah a potom skúšať vhupnúť do nového?

Vychutnať si aféru

Môžeme vtedy, ak sme už starý vzťah ukončili a ešte sa necítime na druhý. Veľa žien v takomto „hluchom období“ potrebuje vyskúšať všetko, čo nestihli, lebo z morálneho hľadiska sa to nehodilo. Teraz je na to vhodný čas. Aféra, ktorá nás ani druhú stranu k ničomu nezaväzuje. Sex, ktorý prežijeme úplne naplno…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #sex #podvod #nevera #nový vzťah #morálka #aféra #vzrušenie

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...