Sexuálne hračky, ktoré by mala mať každá žena

Aj dospelé ženy sa potrebujú hrať, hoci už bábiky dávno vymenili za niečo vzrušujúcejšie.

02.04.2016 15:55
bielizeň, červená, žena Foto:
Sexi bielizeň možno považovať za plnohodnotnú sexuálnu hračku.
debata (1)

Nie je žiadne tabu hovoriť o intímnych hračkách, ktoré skrášlia sexuálny život. Či už spoločne s partnerom, alebo niekedy aj osamote.

Vibrátor

Každá žena by mala mať svoj vibrátor. Nielen preto, že to je viac – menej kultová záležitosť, ale aj pre jeho multifunkčné použitie. Užijete si ho sama, keď nebude partner po ruke. No aj vo dvojici vie pomôcť k skvelým pocitom. Či už na vzájomné dráždenie, alebo masírovanie bradaviek. Dajte ho do rúk partnerovi, nech sa vyšantí, alebo ho použite na stimuláciu prostaty. Je to skrátka pomôcka, ktorú oceníte vždy.

Venušine guľôčky

Ideálne na také to známe spríjemnenie dňa. Sú nenápadné a vedia byť naozaj dobrým pomocníkom na nudné pracovné porady, alebo na prechádzku po meste. Čo môže byť lepšie, ako si nudný a dlhý deň, ktorý možno nie je ani veľmi radostný, vylepšiť krásnymi pocitmi. Venušine guľôčky nie sú len receptom na sexuálne dráždenie, vedia skvele naladiť deň. Dokonca vás aj navnadiť na partnera. Bude vám vďačný!

Putá

Spútať partnera, alebo ostať spútaná. Nič sexuálny život neokorení tak, ako pocit odovzdanosti a jemná príchuť násilia. Sex je síce záležitosť plná nehy a lásky, ale netreba rezignovať ani na prejavy živočíšnosti. K nim patrí napríklad snaha podmaniť si partnera, alebo naopak dokonale sa podriadiť. Putá v nočnom stolíku nie sú nikdy na škodu.

Sexi bielizeň

Možno to považovať za plnohodnotnú sexuálnu hračku. Samy ženy sa cítia dobre v sexi bielizni. Mnohé sa oblečú do atraktívneho negližé a pred zrkadlom si dvíhajú sebavedomie. Pre iné je erotická bielizeň dokonca takým stimulom, že začnú byť vzrušené. To už nehovoríme, ako veľmi sa páči partnerovi. Pančucháče sa dajú použiť napríklad aj ako šatka na oči, či na uviazanie zápästia, keď práve nemáte spomínané putá. Určite objavíte aj viacero typov hier, ku ktorým bude sexi oblečenie dobrou kulisou.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #vibrátor #sexi bielizeň #sexuálne hry #putá

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...