Milujete ho, ale nevyhovuje vám v sexe? Čo robiť, ak sa nechcete rozísť?

Povedať, či nepovedať zbohom chlapovi, ktorý je fajn, akurát vám nevyhovuje v posteli? To je dilema mnohých žien.

01.04.2016 17:00
sexy žena, príťažlivosť, sexualita Foto:
Vizuálna stránka ženy je pre partnera veľmi dôležitá.
debata (2)

Rozchádzať sa kvôli sexu mnohým nepríde fér, najmä keď vzťah v iných oblastiach funguje. Nespokojnosť v posteli však vyvoláva pocit, akoby celý vzťah nestála ani za fajku dymu. Ako teda naložiť s dobrým chlapom s mizerným výkonom?

Hovorte priamo

Nepomôžu okolky, ani náznaky, mužovi treba povedať veci rovno do očí. Nestačí raz, treba opakovane. Poznáte to, ak ho prosíte, aby vám niečo pripomenul, urobil v domácnosti, alebo vyniesol smeti. Opakovanie nie je len matka múdrosti, ale aj recept, ako u chlapa dosiahnuť svoje. Preto ak máte chuť častejšie, lepšie, v inej polohe alebo niečo chcete inak, je potrebné o tom hovoriť dovtedy, kým si to partner jednoducho neosvojí.

Ukážte mu, čo to s vami robí

Odviažte sa, uvoľnite, ak sa dá, aj názorne partnerovi predveďte, čo s vami spôsobí zmena v sexuálnom živote. Každý chlap chce doma uspokojenú partnerku a nikto neodmietne, ak žena pri jeho sexuálnom výkone prežíva pocity rozkoše skutočne naplno. Ukážte mu sexuálnu dračicu a on bude prosiť, aby vám mohol urobiť dobre.

Môžete flirtovať

Je to jedna z ciest, ktorá na mužov spoľahlivo funguje. Často za nechuťou na sex býva aj istota, že ste jeho, že sa nepotrebuje snažiť, že stačí sex iba podľa jeho predlohy. Ak začnete flirtovať, vzbudíte u neho žiarlivosť, chlap sa veľmi rýchlo spamätá a posnaží sa aj v posteli.

Dajte si záležať na imidži

Vizuálna stránka ženy je pre partnera veľmi dôležitá. Preto je pre nich porno zaujímavé. Oni potrebujú na to, aby sa vzrušili, jasné vizuálne signály. Problém dlhodobých vzťahov je, že atraktívne vzruchy chýbajú. Už to nie je pekná frizúra, ale natáčky, sexi šaty nahradili tepláky. Ak muž nemá vizuálny stimul od partnerky, jeho libido pomaly klesá a nakoniec sa už ani nezačne dvíhať. Súčinne s jeho erekciou. Niekedy stačí intenzívnejšia vizuálna stimulácia a nemusíte premýšľať nad výmenou partnera. Aj ten váš bude zrazu ako vymenený.

Splňte mu jeho sny

Muži sú často v sexe ako zrkadlo. Nemajú záujem snažiť sa o potešenie ženy, ak im ona nevie splniť ich predstavy. Žiadneho chlapa nebaví, ak sa musí o sex prosiť, neustále žobroniť, aby ste sa napríklad obliekli do jeho obľúbenej bielizne, alebo sa hrali hry, ktoré ho vzrušujú. Preto ak máte pocit, že chlap k vám ochladol, môže to byť len reakcia na váš dlhodobý nezáujem. Kvapka spytovania svedomia tak môže pomôcť aj vám.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #flirt #sexuálny problém #otvorenosť

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...