Ach jaj! Aj ten váš má typické ženské vlastnosti?

Vie zohrať poriadne divadlo a väčšinu voľného času trávi v obchodoch? A čo ešte?

04.04.2016 09:00
let, lietadlo, paluba, cestovanie, lieanie,... Foto:
Váš drahý má sklon k hystérii? Poznáte to...
debata

„Ukecanosť“

Vo vašom vzťahu ste vy tá, ktorá musí partnera neustále popoťahovať za rukáv, lebo sa vždy s niekým „zarozpráva“ tak, že stratí pojem o čase. A žiadna téma mu nie je cudzia, nech už diskutuje s tínedžerom od susedov či babkou čakajúcou v rade supermarketu. O tom, čo všetko dokáže „prebrať“ počas jednej kávy cez telefón ani nehovoriac.

Márnotratnosť

Vy ste tá, ktorá doma drží kasu. A viete prečo. Nie je deň, aby si váš partner nekúpil niečo pre radosť. Raz je to naozaj len maličkosť, inokedy poriadne drahý „úlet“. A vy sa nestačíte čudovať, kedy to zasa stihol. Nech mu hovoríte čokoľvek, nevie si pomôcť a obchody ho priam magicky priťahujú. A keď nenakupuje tam, tak na internete.

Neúprimnosť

Prečo by som mu nezalichotil? Počujete, len čo miniete jeho kolegu z práce. Pritom doma vám neustále rozpráva, aký je neschopný. A zrazu… Toľko chvály ste z jeho úst na svoju adresu nepočuli už mesiace. Pre každého človeka má „inú“ tvár, dokonale vie nimi manipulovať a hovorí presne to, čo chcú počuť. Milý úsmev mu pritom nemizne z pier.

Pojašenosť

Zväčša sme to my, kto občas nevie, čo so sebou. A skôr než na zdravý rozum sa spoliehame na všetko možné. Ale touto vlastnosťou sa pýši aj váš drahý. Raz je hlavou tam, o minútu inde. A vy z neho nedokážete dostať súvislú vetu, o riešení problému, s ktorým ste začali pred hodinou ani nehovoriac. Dokáže sa nadchnúť po sekunde, len čo zloží telefón, ale o hodinu je už inde. A tak je to so všetkým.

Sklon k hystérii

Také divadlo, aké vie vyrobiť váš drahý, neponúkajú ani v národnom. Najradšej by ste sa prepadli pod zem, ak spustí. Ale to sa práve nedá. Celý očervenie, začne prehnane afektovať a zohrá veľkolepú scénu, nech je kdekoľvek. Už z maličkosti dokáže vyrobiť megaproblém, nad ktorým vie „lamentovať“ nekonečné minúty.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #scéna #hystéria #márnostratnosť

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...