Žalúdočná nervozita? Tu je päť dôvodov, prečo sa ozýva

Hoci ste racionálna žena, občas je dobré veriť aj na intuíciu. Čo vám napovedá?

01.04.2016 11:00
črevá, bolesť, brucho, žalúdok Foto:
Žalúdočná nervozita... O čo ide?
debata

Chráni vás pred zlým krokom

Stojíte pred rozhodnutím a zvažujete všetky pre a proti. A hoci racionálne dôvody vám hovoria, ako sa rozhodnúť, niečo vám napovedá, že to nie je dobrý krok! Dajte na intuíciu a ešte raz všetko poriadne zvážte.

Zmanená to, že potrebujete viac času

Ste so všetkým rýchlo hotová a zrazu to príde… Ten zvláštny pocit v žalúdku, ktorý sa nástojčivo hlási o slovo. Pozor! Spomaľte! Niektoré rozhodnutia naozaj potrebujú dozrieť, aby ste s nimi boli vyrovnaná.

Pretože vaše dobré dôvody nie sú také super

Všetko ste si odôvodnili. Idete urobiť čosi, na čo máte veĺa „dobrých“ dôvodov. Áno, tak prečo ste potom nervózna? Opäť vám niečo ako intuícia dáva do pozornosti, že nie všetky dôvody, ktoré ste si zakódovali ako dobré, takými skutočne sú. Niekde v podvedomí to viete, ale snažíte sa ich oklamať.

Chcete sa oslobodiť

Žijete v presne „nalinkovanom“ svete, kde má všetko svoje miesto. A predsa veríte, že nielen mozog je zodpovedný za to, ako žijete. Ak občas „zradíte“ svoje zaužívané cesty a spoľahnete sa len na „pocit v žalúdku“ je to oslobodzujúce. A funguje to.

Máte strach

Nie ste si v niečom istá a zožiera vás vnútorný strach. Nech robíte čokoľvek, práve žalúdok vám to jasne hovorí. Zbavte sa strachu, urobte krok niekam inam. Zo svojej cesty môžete občas aj zísť, len keď sa budete cítiť dobre.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #strach #žalúdok #nervozita #intuícia

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...