Rituály, ktoré by mala pred sexom dodržať každá žena!

Ešte pred predohrou, pred tým, ako si vyzlečiete šaty a oddáte sa láskaniu.

30.03.2016 17:00
sexy spodná bielizeň, erotika Foto:
Nič nespraví partnerovi väčšiu radosť, ako sexi bielizeň.
debata (1)

Pripraviť sa na sex je zodpovedné nielen k partnerovi, ale aj k vlastnému intímnemu zdraviu.

Spontánnosť neohrozíte

Netreba sa obávať, že keď na vás príde chuť, tak budete potrebovať tridsať minúť kúpeľňovej prípravy, počas ktorej už partnerovi dávno vyprchá libido aj erekcia. Niekedy sú chvíle, keď netreba striktne dodržať všetky postupy, no väčšina z nich sa dá stihnúť aj pred neplánovanou rýchlovkou.

Vymočte sa

Toto pravidlo je dobré aplikovať vždy, ak chcete zabrániť obávanej chorobe medových týždňov. Zápaly močového mechúra vznikajú práve vtedy, ak máte príliš náruživý styk, pri ktorom sa môžu dostať do mechúra neželané baktérie. Moč dezinfikuje a pred sexom zníži možnosť infekcie. Vycikať sa treba však aj po milovaní.

Rozcvičte sa

Pár drepov, pár minút obľúbeného twerkingu, môžete staviť aj na pár rýchlych Kegelových cvikov. Dôvod? Potrebujete rozhýbať oblasť panvy a poriadne ju prekrviť. Tým získate nielen lepšiu pružnosť pri milovaní a partner sa bude tešiť, aká ste „rozbehnutá“, ale prekrvenie tejto časti tela zvýši aj vaše potešenie zo sexu. Telo bude reagovať citlivejšie a vy si sex viac užijete.

Navoňajte sa

Uvidíte, aký to bude zrazu iný sex. Stačí trošku voňavky, ktorá sa páči partnerovi a sama uvidíte, čo to spraví s jeho hormónmi. Vôňa patrí k spoľahlivým trikom žien, ktoré chcú upútať pozornosť partnerka, keď cítia, že si ich už nevšíma. Ak budete pri sexe krásne voňať, partner vám splní všetky milostné želania a pridá aj viacnásobné orgazmy.

Dajte si sexi bielizeň

Nevyrábajú ju na celodenné nosenie. Dokonca v niektorých prípadoch by to bol hazard so zdravím. No nič nespraví partnerovi väčšiu radosť, ako keď vám stiahne trebárs aj tepláky a pod nimi nájde erotickú bielizeň na hranici fetišu. Alebo na tepláky rovno zabudnite a príďte iba tak. Ozdobená ako darček.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #láskanie #rituály

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...