Nalejte si do žíl viac sebavedomia

Verte si, buďte pozitívna a viac sa smejte! Čo ešte môžete urobiť pre vaše sebavedomie?

31.03.2016 11:00
pekná žena, úsmev, láska, vzťah Foto:
Zvládnete to, len si treba veriť.
debata

Smejte sa

Smejte sa počas dňa viac, pretože smiech je malý zázrak. Nielenže vám zlepší náladu, zároveň od vás odoženie neprajníkov a dodá vám silu. Pozitívni ľudia priťahujú pozitívnu energiu, naopak, tej negatívnej z ich života ubúda. A to posilňuje aj vaše sebavedomie.

Buďte úprimná

Neschovávajte sa za všeobecné frázy, ak sa vás ktosi pýta, očakáva priamu odpoveď. A úprimne hodnoťte aj seba, svoje úspechy nepodceňujte, ako máte vo zvyku. Ak sa vám do niečoho nechce, stačí povedať slušne „ďakujem, nie“. Večné výhovoroky či nútenie sa do čohosi, čo je vám proti srsti, z vás robia len kôpku nervov, ktorá je v reálnom živote bezradná.

Starajte sa o svoj výzor

Ak sa budete páčiť sebe, dočkáte sa komlimentov a s tými ide ruka v ruke aj dobrý pocit zo seba. Cvičte, doprajte si pekný účes či nové šaty. Upravte sa pred zrkadlom tak, aby ste z domu vyšli spokojná a žiarivá. Naopak, ak budete všetko okolo vášho vzhľadu len odkkladaŤ naneurčito, spokojná nikdy nebudete.

Vo svojej oblasti si verte

Iste, nemusíte byť odborníčka na všetko a ani to nikto od vás nechce. Ale ak sa niečomu naplno venujete, ste v tom dobrá a máte chuť sa zlepšovať, dajte to o sebe vedieť. Prekročte svoj tieň a ohúrte ostatných. Ak sa to nepodarí na prvý raz, nevadí… Ono to príde a potom to spôsobí prílev zdravého sebavedomia. Uvidíte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #úspech #vzhľad #sebavedomie

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....