Emócie, ktoré spravia sex krajším! Určite ich nezadržiavajte!

Najlepší sex je emotívny. Na tom sa zhodnú obe pohlavia. Mnoho žien má však stále problém „odtrhnúť sa z reťaze“.

28.03.2016 17:00
sex, milovanie, intimity Foto:
Ak sa vám chce smiať, smejte sa.
debata

Zabudnite na všetko a nechajte svojim emóciám voľný priechod. Partner to ocení rovnako ako vaše telo.

Nepotláčajte nič

Potláčať akékoľvek telesné prejavy nie je zdravé. Už prastaré učenie ajurvédy hovorí, že najzávažnejšie ochorenia pochádzajú z potláčania našich telesných potrieb. Možno pri potláčaní emócií pri sexe nedostanete rakovinu, ale určite ani orgazmus. Práve neustála kontrola zabraňuje ženám vyvrcholiť. Prestaňte sa zamýšľať nad tým, kto vás počuje, vidí, či máte spotené vlasy a užite si naplno každý pocit. Poddajte sa emóciám a užívajte si viac ako inokedy.

Smiech

Je častým prejavom spokojnosti. Ak sa vám chce smiať, smejte sa. Práve smiech sprevádza často aj prichádzajúci orgazmus. Niekedy síce môže pre partnera pôsobiť trochu rušivo, ak sa začnete smiať a on nevie prečo. No stačí s ním prehodiť pár slov a on pochopí, že smiech je znak, že veci skutočne robí dobre.

Slzy

Existujú ženy, ktoré pri orgazme plačú. Nie je to nič nezvyčajné. Je to prejav vysokej citlivosti a enormného vzrušenia. Pokojne si nechajte zmáčať oči. Ak sa naplno uvoľníte, vlhké nemusia ostať len oči. Mokrý orgazmus môže žena dosiahnuť len pri dokonalom uvoľnení a k tomu niekedy patria aj slzy.

Výkriky rozkoše

Niekto vás môže počuť, nepatrí sa vzdychať príliš hlasno. Čo si pomyslia, susedia, deti, alebo partner? Minimálne ten posledne menovaný sa nesmierne poteší, ak vaše stony budú rovnako intenzívne ako z porno filmu, ale nehrané. Ženám sa žiada pri dobrom sexe zapojiť hlasivky. Pre muža je to rajcovné a niekedy treba zabudnúť na všetko okolie a myslieť predovšetkým na seba a vlastné potešenie. Nech má ucho na stene ktokoľvek, vyjadrite emócie bez škrupúľ.

Grimasy

Pri sexe a dosahovaní orgazmu sa telo správa inak ako keď varíte nedeľný obed. Veľa žien chce mať správne upravené vlasy, neprevracať oči, nerobiť grimasy a potom pôsobia na partnera nudne ako sfingy. Pri sexe chce partner vidieť zmeny na vašej tvári aj tele. Čím výraznejšie emócie dáte najavo, tým bude spokojnejší a vy uvoľnenejšia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #emócie #rozkoš #plač #smiech

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....