Očista sexuálneho života. Kedy ju treba a čo si vyžaduje?

Na jar sa snažíme očistiť telo aj ducha. Začíname cvičiť a zdravšie sa stravovať. Zmena by sa mala dotknúť aj sexuálneho života.

26.03.2016 11:00
sex, sprcha, sex v sprche Foto:
Prerušte bežný sex novým milovaním.
debata

Marec, poberaj sa starec, môže platiť aj pre rutinné sexuálne spôsoby. Je na čase prevetrať periny.

Prerušte rutinu milovaním

Sexuálny život má často tendenciu ustáliť sa na uspokojivom počte milovaní v týždni a rovnako aj na istých polohách. Stačí pár mesiacov aj rokov a zistíte, že už sa nemilujete, nanajvýš súložíte. Jar je obdobie, keď u oboch pohlaví rastie libido a vhodnou dobou, aby ste si ľahli a pozreli sa na to, čo zmeniť. Prerušte bežný sex novým milovaním.

Raz za rok minimálne

Je to ako servisná prehliadka, alebo výmena šatníka. Raz za rok si aj sexuálny život zaslúži revíziu. Otvorte si dobré víno, dajte sa do náručia, nemusíte byť ani oblečení a rozprávajte sa o svojich sexuálnych túžbach. Za rok sa u každého nazbiera mnoho snov, ktoré by chcel skúsiť. Nájdite si čas na rozhovor o sexe. Mnoho ľudí si myslí, že o sexe sa nehovorí, sex sa vykonáva a potom vzniká priestor na nevery, problémy, neuspokojené predstavy. Hovorte až kým sa hneď nepokúsite o niečo nové.

Nové polohy

Nie je nič krajšie, ako objavovať vo dvojici nové miesta, zažiť výlety a to platí aj o zážitkoch v posteli. Skúmajte nové polohy. Pokojne si vyberte hneď niekoľko. Otestujte ich a nakoniec osviežte milostný život o takú, čo vám obom vyhovuje. Malá obmena sexuálnych zvyklostí prinesie do plachiet nový vietor.

Skúšobná praktika

Sex so zviazanými očami, s použitím vosku, zväzovania, milovanie potme, pomalý sex… Praktík pre obrodu sexu je viac ako dosť. Každý rok treba zakúsiť novinky. Nejde o to, či pri novinkách aj zostanete. Podstatné je, že spolu niečo nové skúsite. Načo je to dobré? Pretože najčastejší dôvod nevery je túžba skúsiť niečo nové. Ak to skúsite spolu, je omnoho menšia pravdepodobnosť, že sa kvôli chvíľkovej zábave vášmu partnerovi zapália túto jar lýtka s inou.

Sex na verejnosti

Na jar konečne zanecháme bežecký pás v posilňovni a vyrážame do lesov. Nechce na nám namáhať v telocvični a radšej si doprajeme šport na čerstvom vzduchu. Začíname jesť viac čerstvých potravín na úkor trvanlivých. No a jar je aj obdobím, kedy sa oplatí milovať v exteriéri. Starí Slovania sa bežne milovali na poli, aby si tak zaistili dobrú úrodu. Sami uvidíte, ako dobrý sex na čerstvom vzduchu poriadne osvieži váš sexuálny život.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne polohy #sexuálne techniky

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...