Nie ste stavaná na vzťah?

Do vzťahu sa nútiť nechcete. Prečo aj?

22.03.2016 09:00
stres, vystresovaná žena Foto:
Vystačíte si sama, vzťah nepotrebujete!
debata

V práci sa vám darí, priatelia vás milujú. Ste srdečný človek, ktorý je v spoločnosti vždy vítaný. Len partnerské vzťahy vám spôsobujú problémy. Je celkom možné, že nie ste na ne stavaná. Čo vám to môže prezradiť?

Tridsiatka je vo vašich očiach dvadsiatka

Cítite sa taká mladá! Z času na čas síce zatúžite po vzťahu, ale tieto okamihu netrvajú dlho. Máte plno plánov a na „usadenie“ sa vôbec necítite. Nemáte potrebu budovať si svoje hniezdo, ešte stále túžite lietať nad zemou. Vzťah beriete ako niečo, čo by vám priveľmi zväzovalo krídla.

Riziko je veľké

Možno máte vlastnú zlú skúsenosť, možno ste priveľmi „zasiahnutá“ vzťahmi vo vašom okolí, ktoré sú viac než problematické. Do rizika sa vám ísť nechce, máte rada svoj pokoj. Zlomené srdce potrebujete zo všetkého najmenej a tak sa cielene akémukoľvek citovému zbližovaniu s mužmi vyhýbate.

Vlastné „ja“ je vaším dlhodobým projektom

Máte vlastné plány, ktoré si plníte. Úspešne. Keď ste mali po svojom boku partnera, neklapalo to. Nechápal, o čo sa snažíte, že ste do svojho sna veľa investovali. Rozhodli ste sa, že vaše „ja“ teraz nezradíte. Doprajete mu, po čom túži bez toho, aby ste sa museli vo vzťahu s kýmkoľvek krotiť.

Pred problémami skôr utekáte

Zatiaľ nie ste bežec na dlhé trate. Krátkym vzťahom či sexuálnym vzplanutiam sa nijako nebránite, ale budovanie vzťahu kameň po kameni so všetkým, čo s tým súvisí? Nie! Už prvý problém vás vyháňa zo vzťahu preč. Nemáte chuť čokoľvek riešiť, ustupovať, hľadať kompromisy. Ešte nie!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #prekážky #egoizmus

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...