Päť schopností dobrej milenky

Za dobrú milenku sa treba vyučiť. Meradlom však nie je počet mužov medzi stehnami, ale zdokonaľovanie posteľných schopností.

21.03.2016 11:00
sexy žena, sexualita, erotika Foto:
Dobrá milenka má vrodenú schopnosť odhadnúť, čo chlapa v posteli poteší.
debata

Dobrou správou je, že vek nehrá úlohu. Vlastnosti dokonalej milenky môže mať mladá žaba aj žena v zrelom veku. Čím skôr ich ale nadobudne, tým lepšie.

Nájde si v sexe záľubu

Nečaká na dôvody. Nepotrebuje, aby ju partner zvádzal, nalieval vínom, dlho sa s ňou „predohral“. Nemá nároky na to, aby niečo musel urobiť. Je to žena, ktorá vie, že sex je dobrý sám o sebe a nie je najmenší dôvod vyhovárať sa na bolesti hlavy. Nevyhýba sa milostnej aktivite a sex často sama iniciuje.

Je spoľahlivá

Partner vie, že milovanie s ňou je stále rovnako dobé, kvalitné a žena mu jednoducho nepovie, aby sa dnes „iba rýchlo urobil“. Takýto prístup zabíja v mužoch túžbu po partnerke najviac zo všetkého. Dokonalé milenky vedia sex prežiť naplno a vždy.

Sex je pre ňu hra

Najlepšie milenky sú hravé. To potvrdí každý muž. Rada sa s partnerom hrá erotické hry, strieda oblečenie, prípadne aj rekvizity. Milenky, ktorých sa chlapi nevedia nabažiť sú tie, čo dokážu do sexuálnych pohybov zaangažovať princíp zábavy a preto chlapa neomrzia ani po rokoch sexuálneho súžitia.

Vie, čím chlapa potešiť

Nemajú iba všeobecný návod ako na obsluhu mikrovlnnej rúry. Veľmi rýchlo zistia, na čo je zaťažený ich partner a rady mu urobia svojim telom, doplnkami a technikami radosť. Dobrá milenka má skrátka vrodenú schopnosť odhadnúť, čo chlapa v posteli poteší. Vycibriť si ju správnymi otázkami a záujmom vie však takmer každú žena.

Rada sa učí

Dobrá milenka vie, že v sexe môže byť vždy lepšia. Neexistuje dokonalý rodič, chlap, žena ani milenka. Preto jej nie je cudzie štúdium sexu, mužského tela, rozkoší. Rada skúša, posúva svoje hranice a tým uspokojuje seba aj partnera. Vytvára podhubie na to, aby všetko v posteli klapalo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #milenka #sexuálne polohy #erotické hry

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...