Štyri sexuálne polohy, ktorými potešíte každého chlapa!

Ak ešte neviete, čím dnes večer partnera potešíte, máme riešenie. Naservírujte mu jednu z erotických polôh, ktoré patria medzi mužmi k najobľúbenejším.

18.03.2016 11:00
sex, milovanie, intimity Foto:
Akákoľvek poloha v ktorej ste aktívna, je ideálna.
debata (3)

Ak chcete byť naozaj štedrá, môžete skúsiť aj dve – tri čísla a potešiť ho sexom v plnej výbave.

Klasický misionár

Môže byť skvelým highlightom večera, alebo absolútnym prepadákom. Záleží iba na tom, či sa do toho opriete, alebo ostanete ležať ako maród. Pre muža je misionár poloha číslo jedna a patrí k najobľúbenejším. Dôvod je jasný. Vidia telo partnerky dokonale, z blízka, môžu sa hrať s jej vnadami a je to asi najprirodzenejšia poloha na milovanie. Lenže musíte sa hýbať, hladkať partnera, byť aktívnou. Pohybovať sa dá predsa aj na chrbte, aj hladiť partnera, láskať ho rukami, nohami a neostať pasívnou. Vtedy bude výskať blahom.

Privítanie odzadu

V polohe odzadu môžete dokonale skombinovať moment prekvapenia a dokonalého sexuálneho zážitku. Výsledok je pre partnera ohromujúci. Stačí málo. Prísť a ukázať podmanivú mágiu ženského pozadia a pritom nemusíte už mať na sebe nohavičky. Muži milujú polohu odzadu preto, že majú k dispozícii ženské prsia, zadok, ich telo a pritom sami ostávajú v zákryte. Môžu si dopriať rozkošnícke grimasy, úplne odviazanie a užívať si rozkoš naplno. S vyšpúleným zadočkom žiadneho muža nesklamete a každý polohu odzadu nesmierne miluje.

Pohodlná…

Ide o o klasickú jazdeckú polohu, pri ktorej snímate z partnera akúkoľvek zodpovednosť. Spravíte mu dobre pusou, pripravíte na erekciu a vysadnete do jazdeckej polohy. Vy ste na koni, pretože si určujete rytmus súlože, hladinu pôžitku a partner sa určite nebude sťažovať. Dôvod? Poskytnete mu pohľad na svoje telo, na rozkoš, ktorú prežívate a ešte za neho prevezmete aj fyzickú aktivitu. Prečo by túto pozíciu nepovažoval za ideálnu?

Nohy na plecia

Mužom sa veľmi páči, ak sa môžu vyhrať so ženskými nohami. Dlhodobo oceňujú nohy ako to najlepšie a najkrajšie na žene. Preto ak im doprajete polohu, pri ktorej si položíte nohy na ich prsia, aby ich mohli bozkávať, hladiť a láskať, budú nadšení. Je to poloha, ktorá je spálňovou outsiderkou a pritom ju miluje každý muž. Doprajte mu vášnivé potešenie.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #rozkoš #sexuálne techniky

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...