Netrpezlivá, výbušná a dominantná. Žena v znamení barana

O tomto "jarnom" znamení sa astrológovia vyjadrujú ako o mužskom. Vládcom je totiž planéta Mars.

21.03.2016 09:00
debata
Žena v znamení barana. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie baran, baran Žena v znamení barana.

Obľubuje moc

Ženy, narodené v druhej polovici marca, resp. v prvej aprílovej, majú tým pádom mužské črty, aj keď chcú pôsobiť žensky. V prvom rade obľubujú moc, a to doslova a nielen v práci. Vládli by rady aj vo vzťahu, preto častokrát lovia „podpapučové“ obete, ktoré sa im bez reptania podriadia. Ak by ich zbalil dominantný muž, ten vzťah by dlho nevydržal. Bol by to boj, kto z koho. A to ohnivý baran skutočne k šťastiu nepotrebuje.

Rada dobýva

Pri zoznamovaní robia to, čo by mal v rukách držať muž. Neváhajú sa chopiť iniciatívy, pozvať muža na kávu, začať s ním komunikáciu, dokonca naňho žmurknúť či požiadať ho o ruku. Vedia začiatok vzťahu uhrať tak, že muža, ktorý ich láka, lapia do siete, ani nevie, ako sa v nej ocitne. Žene v znamení barana robí dobývanie veľkú radosť, prináša zábavu. Ale to len do chvíle, kým je neúspešná… Potom to mužovi nedaruje.

Cholerická a tvrdohlavá

Pre ženu v znamení barana je tiež charakteristické, že má viac kamarátov-mužov, ako kamarátok-žien. V mužskej spoločnosti sa cíti lepšie, „je tu doma“. Aj to sa pripisuje mužskej planéte Mars. Ženy vnímajú ako svoje sokyne, v podstate ich neznášajú, krížia im cestu, keď im to najmenej vyhovuje. Hovorí sa tiež, že týmto ženám chýba neha a sú cholerické. S býkom majú spoločnú nepríjemnú vlastnosť – tvrdohlavosť.

Chce slobodu a nezávislosť

Podobne, ako ženy v znamení vodnára, aj „baranice“ milujú slobodu a nezávislosť. Ak nemusia, ani sa nevydajú. Tieto ženy totiž idú proti tomu, čo sa má a čo sa patrí. Chcú byť iné. Pretože, čo znamená pre ženu v znamení barana slovko „musieť“? Veď ona nič nemusí. Neskôr bude vynikajúca matka, ak odhliadneme tú netrpezlivosť, ktorá ňou bude lomcovať, keď je dieťa ešte malé. Neskôr ho však bude podporovať v tom, čo ho baví.

Talentovaná, vyčnieva

A to preto, že sama potrebuje prácu, ktorá ju neubíja a ktorej rozumie. V inej pohorí – do slova a do písmena. Ak z neznámych príčin v takej zakotví, nespokojnosť v nej bude bublať a tento stav nespokojnosti môže vyústiť až do depresií, záchvatov plaču, až kým sa z nej nevymaní a zo školy života sa nepoučí. Ak sa poučí, vo svojej profesii bude veľmi vyčnievať, pretože ľudia v znamení barana sú talentovaní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oheň #moč #Sloboda #mars #talent #znamenie baran #netrpezlivosť

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...