Chcete vzťah bez nevery. Takto sa to dá zariadiť!

Vernosť je jednou z najvzácnejších komodít vzťahu. V súčasnosti ohrozenejšou ako populácia bengálskych tigrov vo voľnej prírode.

17.03.2016 07:00
láska, vzťah, dôvera Foto:
Krátke okamihy dôvernosti budujú základ vernosti.
debata (1)

Existuje však možnosť, ako si vernosť vo vzťahu ustrážiť. A to aj po desiatich rokoch a dvoch deťoch.

Vernosti je čoraz menej

Takmer každý sa v živote už stretol s neverou. Či už bol podvedený, alebo podviedol. Štatisticky je nevera na vzostupe a najviac vzťahov končí kvôli bokovke. Ak sa pozrieme na to, prečo muži zatúžia po bokovke, tak môžeme aj vyčítať, ako zariadiť, aby ostal len vo vašej posteli.

Skúste sa spoločne tešiť

Zažívať príjemnosti. Schéma života dnešných dvojíc je však absurdná. Sedia večer potichu pri televízii, ráno zhltnú raňajky, ani sa poriadne neobjímu, lebo letia za deťmi, do škôlky, prácou a večer miesto láskania a túlenia končia unavení a bez záujmu o druhého. Presne to je podhubie nevery. Vždy sa dá nájsť čas na chvíle pri čaji, televízia sa dá pozrieť aj v náručí. Bozk pri stretnutí, či objatie pri odchode do práce nie je časovo vôbec náročný proces, iba treba chcieť. Aj krátke okamihy príjemnosti s tým druhým využité naplno budujú základ dôvery a vernosti.

Nerezignujte na snahu

Voňaví a upravení sme chodili na rande. Pár rokov dozadu a už nám nevadia mastné vlasy, tepláky, či diera na ponožke. Práve to sú dôvody, pre ktoré muži opäť túžia zacítiť tú mágiu, že sa pre nich žena „nahodí“. Ak to zvládnete aj vy, nebude pozerať za inou. Dajte si záležať na líčení aj sexi bielizni. Nie stále, ale aspoň občas. Aby mal chlap pocit, že sa mu chcete stále páčiť. A to nielen počas dňa, ale aj v posteli.

Nemiešajte si pozície

Mnoho párov sa popri deťoch začne medzi sebou oslovovať otec a mama. Nie je nič horšie na vzťah aj sex. Muž nechce byť vždy len otec. Chce byť pre ženu alfa samec, dobyvateľ, dokonalý chlap. Preto si mnoho mužov nachádza milenky krátko po dieťati. Majú pocit, že sa stali viac otcami ako partnermi a v bokovke nachádzajú svoje stratené mužstvo. Nedovoľte, aby sa to stalo aj vám.

Miesto zlatej klietky duch pohody

Stráženie nepomôže, ani prehľadávanie mobilu, či histórie v počítači. Miesto špehovania a atmosféry napätia stavte na chvíle, v ktorých sa budete tešiť. Pri rozhovore vám bude príjemne dobre a v sexe to tiež bude o vášni, vzrušení a kreativite. Presne o tom, čo muži najčastejšie hľadajú inde. Ak to všetko nakombinujete, nikdy vám chlap neodíde a ani nebude mať chuť potajme navštíviť posteľ inej ženy.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #problém #nevera #vernosť

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...