Využite ženské triky! Tieto zaberú

Nedarí sa vám u drahého niečo dosiahnuť? Tak prestaňte byť čitateľná.

14.03.2016 15:00
láska, žiarlivosť, hádka, nenávisť Foto:
Ako ho dostať, kam chcete?
debata (1)

Veľké slzy

Myslíte si, že plač muži neznášajú? Iste, usedavé a časté scény spojené s hysterickým nariekaním im pijú krv… Ale veľké slzy a smutné oči a la Bambi – tak to zaberá. Stopercentne na každého chlapa! Nedarí sa vám niečo dosiahnuť a minuli ste všetky zbrane? Tak vyskúšajte túto!

Zmeňte štandard

Ste preňho ľahko čitateľná? Chyba! Aj vy, vždy vyrovnaná a v pohode, predsa môžete mať slabú chvíľu. Tak ukážte, čo dokážete! Predveďte búrku, ak na to máte dôvod. A poriadnu! Potom sa len môžete čudovať, ako vás začne partner „obskakovať“. Takúto vás totiž nepozná.

Zákaz a bez reči!

Partner si zvykol, že vaša tolerantnosť je bezbrehá. Áno, správate sa ako jeho partnerka, nie ako jeho matka. A to je správne. Predsa len… Raz za čas si kľudne vyskúšajte malý trik. A uvidíte, ako zaberie. Niečo sa vám nepáči? Tak to jednoducho zakážte! Nekompromisne a bez diskusie! A porušenie zákazu potrestajte.

S nikým, s kolegom

Otestujte, či v ňom ešte dokážete vzbudiť žiarlivosť. Ukážte mu, že ste žiadaná žena a on ten najšťastnejší muž na svete, pretože má vás. Zdržte sa na firemnej večeri či posedení s kolegami. Domov sa vráťte v skvelej nálade a na jeho podráždenú otázku: „S kým si tak dlho bola?“ veselo odpovedzte: „S nikým, s kolegom.“

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #test #partner #šok #scéna #slzy

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....